LPG Kullanılan Dacia Modelleri Türkiye’de Satışa Sunuldu! En Ucuzu 88.900 TL ile Logan MCV!

Dacia Duster LPG Fiyatı
Dacia Duster LPG Fiyatı

Dacia Türkiye’de, çevreci ve ekonomik enerji kaynağı LPG’nin avantajlarını sunan yeni versiyonlarını satışa sundu. Dacia Duster LPG Fiyatı

Araba Testleri, Araba Testi, Araba Sürüş, Araba Yorum, Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

Youtube.com/msemedya

LPG’li versiyonları ile Logan MCV 88.900 TL, Sandero 91.900 TL, Lodgy 101.900 TL, Duster ise 108.900 TL‘den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

[irp posts=”4975″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran 2019 Sayısı Dergiliklerde Yayına Çıktı! Kaçırmayın Yazık Olur!”]

Dacia, dünyada ve Türkiye’de gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Müşterilerin talep ve ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten Dacia markası, LPG’li versiyonlarını ürün gamına ekliyor. Toplam kullanım maliyeti avantajına sahip ECO-G serisi olarak adlandırılan LPG’li versiyonlar, ekonomik ve ekolojik özellikleriyle dikkat çekiyor.

G20 Kodlu Yeni BMW 3 Serisi Bu Ay Ön Siparişlere açılıyor Ağustos Ayında Satışa Başlanıyor!

Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş

Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, “Dacia, Türkiye pazarında 2018 yılını 29 bin 918 adetlik satış rakamı ve 4,8 pazar payı ile marka sıralamasında 8’inci sırada tamamladı. Dacia, “yalın, sağlam, ulaşılabilir” felsefesi doğrultusunda bugüne kadar yüz binlerce müşteriye ulaştı. Son 10 yıldır LPG’ye sürekli artan talebe cevap vermek üzere Dacia ECO-G versiyonlarını, Türkiye’de de müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Türkiye, LPG’li araç parkı büyüklüğü bakımından dünyanın en büyük ülkesi olup otogaz tüketiminde ise Avrupa lideri ve Dünya ikincisi konumunda yer alıyor. Türkiye binek otomobil parkındaki LPG’li araç payı bugün yüzde 38 oranında. ECO-G versiyonlarının, Dacia markasının pazardaki konumunu daha da güçlendireceğini düşünüyoruz. OYAK Grubu’nun müşteri odaklı yaklaşımı çerçevesinde Dacia’nın bu yeni serisinin, toplam kullanım maliyeti düşük araç çözümü arayan müşterilerimizin taleplerine en iyi şekilde cevap vereceğinden hiç şüphemiz yok.” dedi.

Dacia LPG'li Modeller
Dacia LPG’li Modeller

Benzin ve dizel versiyonlara göre daha ekonomik ve çevreci olma özelliği ile öne çıkan Dacia ECO-G serisi, daha uzun motor ömrü ile diğer motor tiplerinden ayrılıyor. LPG versiyonları, benzinli versiyonlara oranla yaklaşık yüzde 45 daha düşük yakıt maliyeti ve ortalama yüzde 25 – 30 daha uygun kullanım maliyeti ile öne çıkıyor.

Orijinal fabrika üretimli olan ve LPG yakıtı ile çalışmaya uygun teknik modifikasyonlar ile geliştirilen Dacia ECO-G versiyonlarında kullanılan motorlar, uzun ömür ve ekonomik kullanım sürekliliği sağlıyor. Bu yeni versiyonda, en büyük LPG markalarından biri olan LandiRenzo kullanılıyor. Dacia’nın LPG’li versiyonları, Renault MAİS garantisi altında müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

[irp posts=”2725″ name=”1 Kadın 1 Erkek Opel Grandland X Testimizi Youtube MSE Medya Kanalında İzlediniz mi?”]

Dacia Duster LPG Fiyatı

Araba Habercisi Dergisi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba