Dacia, Türkiye’de garanti sürelerini uzatma kararı aldı! Garanti ne kadar oluyor ve ne zaman başlıyor?

Dacia Garanti Süreleri Uzatıldı 2023
Dacia Garanti Süreleri Uzatıldı 2023

Dacia, Türkiye’de garanti sürelerini uzatma kararı aldı! Garanti ne kadar oluyor ve ne zaman başlıyor? Dacia Garanti Süreleri Uzatıldı 2023.

ARABALAR ZAMLANACAK MI?

Dacia, kullanıcı odaklı yaklaşımıyla müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak için yeni uygulamalarını sürdürüyor. Mayıs ayı itibarıyla tüm modelleri için toplamda 5 yıl garanti sunan Dacia, 3 yıl üretici garantisinin yanında +2 yıl uzatılmış garantiyle, risklere karşı güvence sağlıyor.

Dacia Yetkili Satıcıları, 3 yıl üretici garantisi kapsamında üretim ve montaj ile ilgili tüm sorunlar için ücretsiz olarak servis hizmeti sunuyor ve kullanıcılar orijinal parçalarla yüksek kaliteli onarım avantajından yararlanılabiliyor.

Üretici garantisine ek olarak Dacia, kullanıcıların araçlarını yıllar boyunca güvenle kullanmalarını sağlayacak +2 yıl uzatılmış garanti hizmeti de sunuyor. Bu hizmet sayesinde toplamda 5 yıl boyunca, üretici garantisi kapsamında yer alan arızalar için, aracın mekanik, elektronik ve elektrikli parçalarının değişim ve onarım avantajından yararlanılabiliyor. Ayrıca bu durumlarda 365 gün 24 saat çekici hizmeti de alınabiliyor. Uzatılmış garantiyle birlikte, tüm Türkiye’de Dacia profesyonellerinden garanti hizmeti alma imkânı sunuluyor.

Tüm fırsatların yanında, +2 yıl uzatılmış garanti sigorta poliçesi, aracın satılması durumunda yeni sahibine devredilebiliyor. Bu uygulama sayesinde aracın 2. el değeri de artıyor.

Chery OMODA 5 modelinde kampanya dönemi bitti! Mayıs 2023 fiyat listesi resmen açıklandı!

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

NİSAN MAYIS SAYISINI ÜCRETSİZ İNDİR

Dacia Garanti Süreleri Uzatıldı 2023.

Dacia Garanti Süreleri Uzatıldı 2023

Dacia Garanti Süreleri Uzatıldı 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba