Dolu yağışı kabusuna son verecek 200 liralık kasko tanıtıldı! Artık sadece Dolu Kaskosu yaptırmak mümkün!

Dolu kaskosu fiyatları nasıl?
Dolu kaskosu fiyatları nasıl?

Dolu Kaskosu kaç para, Dolu kaskosu fiyatları, Dolu hasarı kaskoya dahil mi? Dolu için kasko var mı? Dolu kaskosu fiyatları nasıl?

Dolu hasarı için geçerli olan 200 liralık kasko tanıtıldı! Artık sadece Dolu Kaskosu yaptırmak mümkün! Dolu Kaskosu kaç para, Dolu kaskosu fiyatları, Dolu hasarı kaskoya dahil mi? Dolu için kasko var mı? Dolu kaskosu fiyatları nasıl?

Instagram Hesabım

Ortalama 200 TL’ye Tek Başına Dolu Yağışına Özel İlk Poliçe! Yaklaşık 3 yıl önce İstanbul’da on binlerce aracı hasara uğratan dolu yağışının ardından, geçtiğimiz hafta yine İstanbul halkı dolu afeti ile yüzleşmek zorunda kaldı. Birkaç dakika içerisinde 150 Milyon TL’lik zarara sebep olan yağış sonrasında hızlı bir aksiyon ile Magdeburger Sigorta ve RS Servis işbirliği yaparak, “tek başına doluya özel ilk poliçeyi” ortaya çıkardı.

Dolu kaskosunu 200 TL’ye yapıyorlar! Dolu kaskosu fiyatları nasıl?

Kasko maliyetlerini yüksek bulan müşteriler için can simidi olacak poliçe, ortalama 200 TL gibi cüzi bir fiyata sahip olacak. Geçtiğimiz hafta 10 bin kaskolu, 20 bin kaskosuz aracı etkileyen dolu yağışı ile artık doluya karşı battaniye ile değil, poliçe ile korunabileceğini söyleyen RS Servis CEO’su Ünal Ünaldı “Son 3 yılda karşımıza çıkan dolu yağışları ile 15 bini aşkın aracın onarımını yaparak değerli bir veri havuzu kazanmış olduk. Eksikleri ve ihtiyaçları net bir şekilde analiz ettik. Çok uygun bir fiyatla doluya karşı koruyacak poliçe ile araç sahiplerini endişelerine çare olduğumuz için mutluluk duyuyoruz” dedi.

Küçük sınıf HB otomobil satın almak isteyenler bu haber sizi ilgilendiriyor! Peugeot 208 ne zaman gelecek?

Araç sahipleri nihayet “dolu” endişesinden kurtulacak

Yapılan işbirliği kapsamında dolu hasarına uğrayan araç sahipleri, bu poliçe ile maksimum 60 gün içerisinde randevu alabilecek ve randevu süreleri uzamayacak. 81 ilde hasarın onarılması için maksimum 5 gün içerisinde gerekli işlemler başlayacak. Poliçenin bir günde ortaya çıkmadığına ve yıllar içerisinde edinilen tecrübelerle dikkatli bir şekilde sunulduğuna dikkat çeken Ünaldı “Sadece 2017 yılında 10 bin aracı onararak değerli bir veri havuzunu elde etmiş olduk. Zaman içerisinde yeni bir risk yönetimi ortaya çıktı, yurtdışından usta getirmek yerine binlerce usta yetiştirdik, hatta edindiğimiz know-how ve tecrübeleri Avrupa’ya ihraç etmeyi başardık, araç kabul süreçlerimizi hızlandırdık. Doluya özel poliçenin, zorunlu trafik sigortası yaptıran tüm araç sahiplerinin ulaşabileceği bir fiyatta olması için çabaladık. Vatandaşlarımızın endişelerine çare olacağımız için çok mutluyuz” dedi.

2021 Renault Symbol ne zaman satışa sunulacak? Yeni Renault Symbol motor seçenekleri neler?

Dolu kaskosu fiyatları nasıl?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba