DS 7 Crossback E-Tense 4×4 Tüketim Sonucuyla Birlikte Performansıyla da Göz Dolduruyor!

DS7 Crossback ETense Tüketim
DS7 Crossback ETense Tüketim

Premium Fransız markanın amiral gemisi DS 7 Crossback E-Tense 4×4 bilgileri açıklandı. Araç kilometre başına 31 gram CO2 emisyon değeri ve yeni WLTP sertifikasyon döngüsüne göre 1,4 litre benzin tüketimi ile yeni sertifikasyon testlerinden geçti. DS7 Crossback ETense Tüketim

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergisi, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, Sıfır Emisyon modunda 58 kilometre (WLTP) tamamen elektrikli sürüş menzili sunuyor.

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

Fransa’da geliştirilen bu teknoloji pazardaki en gelişmiş SUV’a hayat veriyor. 200 HP güç üreten PureTech motoru her bir aksa entegre edilen ve 109 HP güç üreten iki adet elektrikli motor destekliyor. Sistemin ürettiği toplam 300 HP güç ve 450 Nm tork sekiz kademeli otomatik şanzıman üzerinden dört tekerlekten çekiş sistemine yönlendiriliyor. 0’dan 100 km/s hıza sadece 6,6 saniyede ulaşan DS 7 CROSSBACK 0’dan hareket ederek ilk 1000 metreyi ise 27 saniyede geride bırakıyor.

Sürücü, farklı sürüş modlarından birini seçebiliyor. İlk çalıştırma anında ‘Sıfır Emisyon’ modu devreye giriyor. Sistem 13,2 kWh kapasiteli batarya ile 58 km tamamen elektrikli menzil kullanıma sunuyor. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 tamamen elektrikli sürüş modunda 135 km/s hıza ulaşabiliyor.

Şarj edilebilir hibrit özelliğiyle DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4’ün bataryası 0’dan yüzde 100’e 32A’lik şarj istasyonunda 1 saat 45 dakika içinde şarj edilebiliyor. Formula E’den transfer edilen özel teknoloji sayesinde batarya sürüş esnasında şarj ediliyor.

Motor ve bataryaların ideal konumlandırması sayesinde DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 ürün gamındaki diğer modellerle aynı iç mekânı sunuyor. DS markasına özgü karizmatik tasarım ve detaylara gösterilen özen Alcantara, deri veya nappa deri başta olmak üzere asil ve üst düzey malzemelerle tamamlanıyor.

Kullanıma sunulan gelişmiş teknoloji sadece güç ve aktarma organlarıyla sınırlı değil. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4’te; DS CONNECTED PILOT, Seviye 2 otonom sürüş teknolojisi, kameralarla denetlenen süspansiyon sistemi DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, otonom park etme olanağı sunan DS PARK PILOT ve günümüz koşullarındaki tüm gerekli sürüş destek sistemlerini bünyesinde barındıran DS Safety konsepti olmak üzere son derece kapsamlı bir teknoloji paketiyle yollara çıkıyor.

[irp posts=”2555″ name=”1 Kadın 1 Erkek Youtube MSE Medya Kanalı’nda Araba Testi İzle”]

DS7 Crossback ETense Tüketim

Araba Habercisi Dergisi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba