Hızlı Ulaşım ve Kurye Hizmetine Yönelik Konsept Araç Renault EZ POD Tanıtıldı!

Renault EZ POD Tanıtıldı
Renault EZ POD Tanıtıldı

Renault EZ-POD, kısa mesafelerde hızlı ulaşım ve kurye hizmeti için tasarlanan otonom, internet bağlantılı ve %100 elektrikli küçük bir robot araç olarak öne çıkıyor. Renault EZ POD Tanıtıldı

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Küçük boyutu ve çevikliği sayesinde garajlar, oteller, alışveriş merkezleri gibi yerlerde rahat hareket edebilmesinin yanı sıra Renault EZ-POD, şehir merkezlerinde de mobilite sağlıyor.

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

Renault EZ-POD, ilk kullanıcıların deneyimlerinden yola çıkarak kullanım ve beklentilerin karşılanması adına geliştirilecek bir test aracı olarak dikkat çekiyor.
2018 yılı sonunda tanıtılan EZ-GO ve EZ-PRO konsept modellerden esinlenilerek ortaya çıkarılan EZ-POD ile Renault Grubu, yeni mobilite seçeneklerini geliştiriyor.
On yıl önce ortaya çıkan mobilite kavramının 2020 yılı itibariyle yaklaşık 11 milyar Euro’luk bir pazara erişeceği tahmin ediliyor. Renault Grubu, çok sayıda fırsatın olduğu bu pazarda, paylaşımlı mobilite hizmetlerinin belirlenmesine ve geliştirilmesine yatırım yapıyor.

Renault EZ-POD Özellikleri

Twizy platformunda üretilen ve EZ-GO konsept modelin hatlarını taşıyan Renault EZ-POD, aynı zamanda EZ-PRO’nun modüler platform konseptinden izler taşıyor.
Renault EZ-POD konsept modelin ön kısmında bir kamera ve çevrenin algılanmasını sağlayan bir dedektör yer alıyor. Bunlara ek olarak, ön ve arka kısımda kısa ve uzun menzilli radarlar mevcut. Tavan kısmında ise gerçek zamanlı konum tespiti ve internet bağlantısı için iki adet anten ve GPS bulunuyor.
Küçültülen pil boyutu sayesinde EZ-POD ile geniş iç hacim ve şehir içinde hareket kabiliyeti sağlayan küçük boyut sunulabiliyor.
Renault EZ-POD konsept modelde kullanıcıların araca kolay erişimini sağlayan geniş bir kapı bulunuyor. Modelde, iç kısımda iki adet ekran, yolcuları karşılıyor ve yol ile ilgili bilgiler sunuyor. Aydınlatma ise araca giriş ve çıkışın yanı sıra, bekleme ve hareketine göre değişiyor.
Robotik ve otomatik bir platform olan Renault EZ-POD, insanlara mobilite ve hızlı ürün teslimatı sunuyor.

[irp posts=”2555″ name=”1 Kadın 1 Erkek Youtube MSE Medya Kanalı’nda Araba Testi İzle”]

Renault EZ POD Tanıtıldı

Araba Habercisi Dergisi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba