Elektrikli Yeni Kia Soul Mayıs ayında satışa sunuluyor

Farklı tasarımı ile ön planda olan Kia Soul yenilenmesinin ardından farklı görüntüsünü daha da ileriye taşıdı. Elektrikli Kia Soul Mayıs 2019

SUV sınıfında farklılık arayanlar için ortaya çıkarılmış bir model olan Kia Soul yenilenmesinin ardından bu farklılıklarını daha da artırdı.

2019 Elektrikli Kia Soul özellikleri

Bu model en önemli atağını ise yüzde 100 elektrikli versiyonu ile yapmak üzere. Kia Soul farklı görünümünü elektrikli versiyonu ile oldukça güçlü bir seçenekle ortaya koyuyor. Elektrikli Kia Soul 204 HP güç ve 395 Nm tork üreten bir seçenek olacak. 

Güney Kore’deki Gwangju fabrikasında üretilen yeni Kia Soul EV, Kia yetkilileri tarafından açıklanan bilgilere göre 2019 yılının Mayıs ayında Avrupa pazarı ile birlikte Amerika pazarında da satışa sunulacak. Otomobilin fiyat politikası satış tarihine yakın bir süre içinde oluşturulacak. Araçta kullanılan yeni nesil pillerin eskisine göre çok daha yüksek bir verimliliğe sahip olduğu açıklanırken, Elektrikli Kia Soul’un sunacağı menzilin testlerinin devam ettiği belirtiliyor.

Kia Niro menzili için düzeltme yayınladı

Kia Motors daha önce e-Niro için menzilli 64 kWh pil paketi için 485 kilometre ve 39,2 kWh pil paketi için 312 kilometre olarak açıklamıştı. Ancak Kia tarafından geçtiğimiz günlerde bu menzil ile ilgili bir düzeltme yayınlandı ve menzilleri 455 kilometre ile 289 kilometre olarak düzeltti.

 

[irp posts=”2136″ name=”Yeni Porsche Macan S 354 HP’lik gücüyle ortaya çıktı”]

Elektrikli Kia Soul Mayıs 2019

Araba Habercisi Murat Tosun

Youtube 1 Kadın 1 Erkek araba testleri hız kesmeden devam ediyor

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba