Elektrikli Kia Soul 400 Kilometrenin Üzerinde Menzil Sunuyor! Fiyatı 33 bin Sterlin!

Elektrikli Kia Soul Menzili Ne Kadar
Elektrikli Kia Soul Menzili Ne Kadar

Geçtiğimiz Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda lansmanı yapılan elektrikli Kia Soul, satış çıkıyor. İngiltere fiyatı belli olan modelin teslimatlarına 2020 yılının ilk çeyreğinde başlanacak. İngiltere’de satış fiyatı 33.000 ile 38.000 Sterlin arasında olacak. Elektrikli Kia Soul Menzili Ne Kadar

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Yeni Kia Soul EV, sıfır emisyonuyla kentli kullanıcıların tercihi olacak. Tamamen yenilenen Soul EV, 64 kWh bataryası sayesinde 400 kilometrenin üzerinde menzil sunuyor. Hızlı şarj sayesinde 15 dakikada %80 dolu hale ulaşabilen bataryasıyla da öne çıkıyor. Ev tipi 220v ile şarj edildiğinde ise tam dolu hale gelmesi 9 saatte gerçekleşiyor.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı!

Yeni Soul EV, yenilenen tasarımıyla da dikkat çekiyor. Aerodinamiği geliştirilen model artık çok daha modern bir yüze sahip. Değişen ön ızgara, tamponlar ve farlar ile ikonik görüntüsünü kaybetmeden yeni bir tasarım çizgisi ortaya koyabiliyor. Özellikle ön ızgara yerine yerleştirilmiş şarj soketiyle de şarj noktalarında kolay park imkanı sunuyor.

İç mekanda da yenilenen Kia Soul EV, UVO Connect sistemine sahip Kia’nın yeni 10 inçlik geniş multimedya ekranına yer verilmiş. UVO Connect sayesinde araç şarj istasyon yerleri, istasyonların müsaitlik durumu ve bağlantı seçenekleri gibi araç şarj bilgileri de anlık sağlanabiliyor. Ses sistemine de önem veren Kia, yeni Soul EV’de Harman Kardon ses sistemine yer veriyor.

Sunduğu sürüş destek sistemleriyle de öne çıkan Soul EV’de yer alan, çarpışma önleme yardımı, şerit takip sistemi ve kör nokta uyarı sistemiyle güvenlik ön planda tutuluyor.

Elektrikli modeller içerisinde önemli bir rakip olabilecek Kia Soul EV, rakiplerinin arasından özgün tasarımı ve uygun fiyatıyla sıyrılmayı başarıyor. Başarılı bir kalite politikası izleyen Kia, Soul EV için 7 yıl ve 150.000 km garanti de sunuyor.

Elektrikli Kia Soul Menzili Ne Kadar Elektrikli Kia Soul Menzili Ne Kadar

Elektrikli Kia Soul Menzili Ne Kadar, Araba Habercisi Dergisi.

Elektrikli Kia Soul Menzili Ne Kadar, Elektrikli Kia Modelleri, Yeni Kia Soul EV, Elektrikli Araçlar, Elektrikli Arabalar, Elektrikli Otomobiller.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba