Elektrikli Megane yollara çıkmak için gün sayıyor! İşte Renault Megane E-Tech Türkiye fiyatı!

Elektrikli Otomobil Renault Megane Fiyatı
Elektrikli Otomobil Renault Megane Fiyatı

Elektrikli Megane yollara çıkmak için gün sayıyor! İşte Renault Megane E-Tech Türkiye fiyatı! Elektrikli Otomobil Renault Megane Fiyatı.

İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞLARI NEDEN DURDU?

Elektrikli Renault Megane Türkiye yollarını çıkmak için gün sayıyor. Başarılı tasarım ve güçlü teknik özelliklerle elektrikli otomobil arayanlar için iyi bir seçenek. 60 KWh’lik ince tasarıma sahip bataryası ile 450 km menzile sahip Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli, 160 kW/220 bg elektrikli motor performansıyla elektrikli otomobil sürüşünün tüm zevklerini yaşatıyor ve 0’dan 100 km/s’ye sadece 7,4 saniyede ulaşıyor.

Elektrikli otomobiller için özel üretilmiş CMF-EV platformuna sahip model, 42 dakikada %80 şarj kapasitesi, 21 gelişmiş sürüş destek sistemi, 564 cm2 OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve daha birçok yüksek teknolojiyle Ağustos ayının sonunda yollara çıkıyor. Eylül ayının en çok konuşulan araçlarından birisi olması beklenen Renault Megane Elektrikli için ön sipariş döneminde Türkiye’de de büyük ilgi gördü.

Ön sipariş fiyatları Renault’nun elektrikli devriminde önemli bir adım olan yeni modelin Techno versiyonunun lansmana özel opsiyon hariç fiyatı 1.499.000 TL, Iconic versiyonunun opsiyon hariç fiyatı ise 1.599.000 TL olarak belirlenmişti. Fiyat listesine baktığım zaman bu listenin devam ettiğini görüyorum.

Stoklanan 0 km arabalar birden ortaya çıktı! Yeni araçlar ile ikinci el fiyatlarında düşüşler başladı!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Elektrikli Otomobil Renault Megane Fiyatı.

Elektrikli Otomobil Renault Megane Fiyatı

Elektrikli Otomobil Renault Megane Fiyatı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba