Kompakt SUV Kia EV5 gösterildi! TOGG Rakibi Kia EV5 modelinin ilk açıklanan detayları nasıl?

Kia EV5 Ne Zaman Gelecek
Kia EV5 Ne Zaman Gelecek

Güney Koreli Kia elektrikli araçta oyun asıl şimdi başlıyor dedi! Kompakt SUV Kia EV5 Elektrikli tanıtıldı! Kia EV5 Ne Zaman Gelecek?

İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞLARI NEDEN DURDU?

Siz söylemeden hemen ben söyleyeyim: Eeeee bu onun aynısı. Evet, Kia EV9 modelinin aynısı. Kia yönetimi tasarımı tutan bir model olan Kia EV9’un daha küçük bir versiyonunu tasarlayarak elektrikli araç sektöründe oyun asıl şimdi başlıyor dedi. Kia’nın kardeşi Hyundai’nin de benzer modellerini ortaya çıkarmasıyla birlikte elektrikli araç sektöründe Güney Koreliler ağırlığını bu sınıfta da ortaya koyacak.

TOGG Kompakt SUV T10X ile direkt olarak rakip olacak olan Kia EV5 modelinin Avrupa pazarına gelip gelmeyeceği Ekim ayında belli olacak. Ancak satışa sunulmasına kesin gözle bakılıyor.

Kia EV5 marka yönetiminin yaptığı açıklamaya göre kompakt SUV bir model. Tamamen Elektrikli Kia EV5 marka yönetimi tarafından açıklamaya göre, “Tasarım ve Konfor Açısından Kompakt SUV Standartlarını Gölgede Bırakıyor”.

Kia tamamen elektrikli kompakt SUV’u Kia EV5’i Çin’deki Chengdu Otomobil Fuarı’nda tanıttı. Kia EV5, Y kuşağı ailelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için kompakt SUV sektörüne elektrikli mobilitede yeni bir çağ getiriyor açıklamasıyla tanıtım yapıldı. Kia, EV5 için markanın beğenilen ‘Opposites United’ tasarım felsefesinden ilham almış. Kia Global Tasarım Merkezi Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı Karim Habib, “ Kia EV5, Kia’nın benzersiz tasarım felsefesi ‘ Opposites United’ tarafından şekillendirilen bir formla kompakt SUV türünü yeniden tanımlamak için ortaya çıkarıldı” diyor.

Kia tarafından yapılan araştırma, Y kuşağının EV SUV’larının iç mekanını artık yalnızca A noktasından B noktasına seyahat ederken güvenli ve rahat bir şekilde oturulacak bir yer olarak değil, aynı zamanda hayatlarını içinde yaşayacakları ek bir ‘oda’ olarak gördüklerini ortaya çıkarmış. Gerçekten de otomotiv sektörünün değişen yüzü hakkında duyduğum en iyi şeylerden biri bu olabilir.

Bu modelle ve Kia’nın elektrikli araçlarla ilgili geleceğini ortaya koyacak tanıtım toplantısının Ekim ayında yapılması planlanıyor. KIA EV Günü adı verilen toplantı sırasında bu modelle ilgili tüm bilgiler açıklanacak. Kia EV5 ilk olarak Çin’de satışa sunulacak.

0 km satışında rekorlar kırılırken Honda’nın satışları düşüyor! Sevdiğim markada işler yolunda gitmiyor!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Kia EV5 Ne Zaman Gelecek?

Kia EV5 Ne Zaman Gelecek

Kia EV5 Ne Zaman Gelecek?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba