Elektrikli Araçların Şarj Sorununu Tamamen Ortadan Kalkıyor! Çek Çıkar Değiştir Bataryalar Geliyor!

Elektrikli otomobil şarj istasyonları.

Elektrikli otomobil şarj istasyonları, elektrikli otomobillerin şarj sorunu, elektrikli araçların şarj istasyonları, elektrikli araçların menzilleri.

İşte Elektrikli Araçların Şarj Sorununu Tamamen Ortadan Kaldıracak Çözüm! Çek çıkar Değiştir Bataryalar Geliyor! Elektrikli otomobil şarj istasyonları. elektrikli otomobillerin şarj sorunu.

Instagram Hesabım

Benim en başından beri aklımda olan çözüm bu. Elektrikli araçlar için bu çözümün ön plana çıkacağı her zaman belliydi. Elektrikli araçların yaşadığı menzil sorununa en hızlı ve en etkili çözümün bu şekilde olacağını ön görüyordum ve sonunda yön bu tarafa doğru döndü. Bu arada bunları yazarken işkembeden sallamıyorum: Aslında ben bir elektronik teknisyeniyim. Bu işi yapmayı seçmedim orası ayrı 🙂

Mercedes Benz tarafından ilk olarak gösterilen bu tip uygulama şimdi de Mahindra tarafından tanıtıldı. Şimdilik öncelik hafif ticari araçlara verilmiş gibi görünse de bu hızla otomobiller için de kullanılmaya başlayacak. Elektrikli araçların menzil sorunu daha fazla kapasiteye sahip pillerle çözülebilir. Ancak bu durum maliyetleri inanılmaz yükseltiyor. Maliyetleri düşürmek için gövdesi sabit kalan ama bataryalarla birlikte yürüyen aksamı tamamen değişen sistemler artık ön planda olacak. Bu değişim yolculuğunuz boyunca karşınıza çıkacak olan tıpkı benzin istasyonları gibi yerlerde 5 dakikayı aşmayacak bir süre içinde gerçekleşecek. Yani aracınızın 500 km menzili varsa bu değişimle 5 dakika içinde 500 km daha menzile sahip olacaksınız. Bu değişimle birlikte elektrikli otomobillerin önü tamamen açılacaktır. Ben buna inanıyorum. Bakmayın araçların şimdilik şekilsiz göründüğüne. Bu durum da hızlı bir şekilde değişecektir.

Yeni Hyundai Kona’nın İlk Çizimleri Resmi Olarak Yayınlandı! 2020 Hyundai Kona İddialı Geliyor!

Araba Habercisi Eylül 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 20. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 20. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi bundan sonra Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına başladı. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 20 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Elektrikli otomobil şarj istasyonları.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba