Seat’ın İlk Elektrikli Otomobili Mii Avrupa’da Satışa Sunuldu! Fiyatı 19 bin 300 Sterlin!

Elektrikli Seat Mii Yorumları
Elektrikli Seat Mii Yorumları

Elektrikli Seat Mii Yorumları, Seat Mii Özellikleri, Seat Mii Menzili, Elektrikli Seat Mii Fiyatı, Seat Mii teknik özellikleri, detayları haberde. Elektrikli otomobiller çeşitleniyor ve günden güne iddialarını artırıyor. Seat markasının ilk elektrikli otomobili olan Mii, Avrupa ülkelerinde satışa sunuldu. Elektrikli Seat Mii Yorumları.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Ford Focus Sedan mı? Skoda Octavia mı? Hangisinin Kazandığını Sizin Oylarınız Belirledi!

Elektrikli otomobiller artık bizlere çok uzak değil. Her geçen gün çeşitleniyor ve bütçelere uygun hale geliyorlar. Bunun son örneklerinden biri Seat’ın ilk elektrikli modeli Mii oldu. Şehir kullanımları için en ideal çözümlerden biri olan Elektrikli Seat Mii, İngiltere’de 19 bin 300 Sterlin etiketle satışa sunuldu.

Elektrikli Seat Mii özellikleri neler?

Elektrikli Seat Mii küçük sınıf otomobiller arasında yer alıyor. Tüketmeyen ve çevre dostu bir araç olan Seat Mii, kullanım açısından boyutlarının getirdiği artıyla önemli avantajlara da sahip. Şehrin tüm dar sokaklarında sanki bir motosiklet kullanıyormuş gibi onu kullanmak mümkün. 83 beygir güç üreten elektrikli motoru 212 Nm torku da kullanıma sunuyor. Hepinizin bildiği gibi bu araçların en büyük artısı bu verilerin herhangi bir devre ihtiyacı olmaması. Yani sürekli olarak ayağınızın altında olan veriler.

SEAT İngiltere CEO’su Richard Harrison şunları söylüyor: “Mii Electric’in gelmesi, Seat ürün yelpazesini elektrikli yapmak için kapsamlı bir programın başlangıcını işaret ediyor ve 2020’de daha fazla elektrikli Seat modeli gelecek.”

Ev elektriğinden şarja taktığınız Seat Mii yaklaşık dört saat sonra menzilinin yüzde 80’ini kullanılabilir hale getiriyor. Menzil demişken WLTP değerlerinde 260 km menzil sunuyor.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Elektrikli Seat Mii Yorumları. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba