Made in Turkey Renault Clio Avrupa Otomobil Satışlarında Yine En Çok Satan Model Oldu!

Avrupa Otomobil Satışları Mayıs 2020, En Çok Satan Otomobil, En Çok Satan Araç, En Çok Satan Araba, En Çok Satan Otomobil Renault Clio.

Made in Turkey Renault Clio Avrupa Otomobil Satışlarında Yine Zirvede ? En Çok Satan Otomobil Renault Clio. En Çok Satan Otomobil. En Çok Satan Araç. En Çok Satan Araba.

Instagram hesabım

2020 Mayıs ayı Avrupa araç satış rakamları belli oldu. Açıklanan bilgilere göre artık Avrupa’nın en çok satan arabası Volkswagen Golf değil. En çok satan araç yine Türkiye imzalı Yerli Üretim Renault Clio oldu. Bursa’daki Oyak Renault Fabrikası’nda üretilen Yeni Renault Clio Mayıs ayında Avrupa’da 16 bin 28 adetlik satış rakamıyla lider oldu.

Avrupa Mayıs 2020 Otomobil satışlarında ikinci sırayı Volkswagen Golf 8 13 bin 125 adetlik satış rakamıyla elde etti.

Groupe PSA Peugeot Avrupa otomobil satışlarında adındın sıklıkla söz edilen markalardan oldu. Yeni Peugeot 208 10 bin 977 adetlik satış rakamıyla listenin üçüncü sırasında yer aldı.

Volkswagen Türkiye Fabrikası İptal Oldu! Volkswagen Türkiye’ye Fabrika Kurmayacak!

Araba Habercisi Yaz 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın altıncı sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 19. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi ayrıca Dijital basın dergilikte. 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba