Eskişehir’de Ralli Zamanı! 62 Ekip 13-15 Haziran Tarihleri Arasında Birincilik İçin Yarışacak!

Eskişehir Rallisi 2019
Eskişehir Rallisi 2019

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda sezonun üçüncü yarışı olan Uluslararası ESOK Rally, Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından 62 araç ve 124 sporcunun katılımıyla 13-15 Haziran tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştiriliyor. Eskişehir Rallisi 2019

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Testi, Otomobil Testi

Youtube.com/msemedya

Araba Habercisi Dergisi

2019 Avrupa Ralli Kupası‘na dahil olan ve aynı zamanda Zafer Vatansever Ralli Kupası‘na da puan veren organizasyon nefes kesecek.
Katılımcılar 2 gün boyunca Bozdağ eteklerindeki 432,94 kilometre uzunluğundaki parkurda, asfalt zeminli 8 özel etapta mücadele edecekler. 13 Haziran Perşembe günü saat 21:30’da Espark AVM önünde gerçekleştirilecek olan start seremonisiyle ralli başlayacak. Rallide ilk gün, 14 Haziran Cuma saat 10.00’da servis alanından başlayacak.

Ekipler Kümbetakpınar’daki Alfa ve Dereyalak mevkiindeki 19 Mayıs 1919 etaplarını ikişer kez geçtikten sonra saat 16:22’den itibaren Sazova Park‘taki servis alanında günü tamamlayacaklar.
15 Haziran Cumartesi sabahı saat 10.00’da yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipler, bu kez Kozkayı’daki Nejat Banaz ve Sakarılıca’daki Zafer Vatansever etaplarını ikişer kez geçtikten sonra saat 16:30’dan itibaren Espark AVM‘deki finiş podyumuna ulaşabilmek için ter dökecekler.

[irp posts=”5063″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran Sayısı’nda Türkiye’de Satılan Tüm Kompakt SUV’lar Var!”]

1 Kadın 1 Erkek Opel Grandland X Testimizi Youtube MSE Medya Kanalında İzlediniz mi?

Araba Habercisi Dergisi

Youtube 1 Kadın 1 Erkek otomobil testi

İddalı Youtube kanalı MSE Medya yoluna emin adımlarla devam ediyor. Otomobil testlerinin önemli adreslerinden biri olan Youtube bu kez 1 Kadın 1 Erkek gözüyle testlere ev sahipliği yapıyor. MSE Medya Kanalı’nda ayrıca Moda, Makyaj, Teknoloji gibi konularda da Testler ve Haberler yapılıyor.

Youtube 1 Kadın 1 Erkek araba testi

Uzun süre birlikte ceşitli televizyon kanallarında 1 Kadın 1 Erkek gözüyle araba testleri yapan Begüm Kıratlılar ve Murat Tosun bu kez youtube kanallarında izleyicileri ile buluşuyor.

Basit anlatım diliyle dikkat çeken ikili Youtube kanalında araba test ediyor, izleyen herkesi bilgilendiriyor. Youtube araba testleri Youtube araba karşılaştırmaları Youtube araba yorumları izlemek isterseniz sizleri www.youtube.com/msemedya kanalına bekleriz.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba