Türkiye’de fabrikada tamir edilmiş ikinci el araba dönemi başlayabilir! Bu konu 2. elde neleri değiştirir?

Fabrika çıkışlı ikinci el otomobil.
Fabrika çıkışlı ikinci el otomobil.

Türkiye’de fabrikada tamir edilmiş ikinci el araba dönemi başlayabilir! Bu konu ikinci elde neleri değiştirir? Fabrika çıkışlı ikinci el otomobil.

Instagram Hesabım

Öncelikle, böyle bir şey gerçekten çok iyi olur. İkinci el otomobil satın almak isteyen ancak araba satın almak için güven duymak isteyen kullanıcıların büyük bir bölümü bunu tercih edecektir. Otomobil fabrikasında yenilenmiş ikinci el otomobil olmasının yanında bu otomobillere verilecek garanti de yüreklere su serpecektir.

Bu konu nasıl gündeme geldi?

Renault Grubu’nun önemli temsilcilerinden Hakan Doğu’nun bu konuda yaptığı: “Bu konu için çalışmalar yapıyoruz. Bu konuyu araştırıyoruz. İkinci el araçları fabrikada yenileyip satma konusunda son aşamalara geldik. Çalışmalarımız sürüyor” açıklamayla konu büyük bir hızla gündem oldu.

Elbette bu durumu Renault Grubu araştırıyor ve bitirme noktasına getirdiyse Türkiye’de bulunan diğer otomobil üreticilerinin de bu konuyu gündemlerine aldığını tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok.

Burada yanlış anlaşılan bir konu var: Böyle bir gelişme olması durumunda ikinci el otomobillerin fiyatları ucuzlamayacak. İkinci el otomobiller daha fazla güven duyularak satın alınabilecek.

İkinci el otomobil bulunurluğu konusunu nasıl aşabileceklerini bilmiyorum. Ancak merkezleri Fransa’dan otomobil getirmenin bir formülünü bulup öyle hareket ederlerle iyi olacaktır. İkinci el araç pazarında bulunurluk sorunu da bu şekilde ortadan kalkacaktır.

Yeni Mercedes Benz GLC Türkiye’ye ne zaman geliyor? Dünyanın En Çok Satan Mercedes Modeli Yenilendi!

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Fabrika çıkışlı ikinci el otomobil.

Fabrika çıkışlı ikinci el otomobil.

Fabrika çıkışlı ikinci el otomobil.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba