Ferrari Müzesi 2019 Yılında 600.000’den Fazla Ziyaretçiyi Ağırladı

Ferrari Müzesi, Ferrari Müzesi nerede, Ferrari Müzesi Ziyaretçi Sayısı.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Ferrari Müze’leri 2018 yılına göre %12’lik bir artış ile 600.000’den fazla ziyaretçi çekerek, 2019 yılında yeni bir rekora imza attı. Her iki müze de 2019 yılında çok başarılı bir dönemi geride bıraktı. Maranello’da bulunan Ferrari Müzesi, aynı dönemde ziyaretçilerin 400.000’den fazla arttığını gördü. Ferrari Müzesi Ziyaretçi Sayısı.

Londra’nın Klasik Taksisi Artık Japonya’da da Satılacak

2019’da bir önceki yıla göre satışları arttırmış olan her iki müzenin başarısının tek sırrı, bu iki yapının giderek daha da uzmanlaşan doğasının halkın mükemmel tepkisi ile karşılaşmasıdır. Gerçekten de Modena’da bulunan müze, en zarif, en seçkin Ferrari GranTurismo motorları ve arabaları ile birlikte tasarımcının ortaya çıkardığı şaheserleri kutlarken Maranello’da bulunan müze ziyaretçilere, Scuderia’nın yani Formula 1’de Şahlanan At’ın tarihini yazmıştır. Bugün de yazmaya devam eden en ikonik pist ve yol arabalarından olan aracın tarihini keşfetmelerini sağlayan bir deneyim sunuyor.

Farklı ziyaretçi rotalarına uygun olması açısından, Maranello Müzesi’nde yeni yılın ilk sergisi 24 saatlik Le Mans’ta 70 yıllık Ferrari zaferini kutlayan “24 Heures du Mans” olacak. Yeni şov aynı zamanda diğer sergilerden parçalar da içermektedir. Scuderia Ferrari’nin tarihine saygı gösteren “90 Anni” ve sınırlı sayıda özel olarak üretilmiş olan özel seriyi içeren “Hypercars” bulunmaktadır.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba