Londra’nın Klasik Taksisi Artık Japonya’da da Satılacak

Londra Taksisi, Londra Elektrikli Taksi, Londra Taksileri, Japonya Londra Taksisi Alıyor.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

London Electrical Vehicle, geçen hafta Londra ile özdeşleşmiş olan taksinin elektriklenmiş modelini Japonya’da tanıttı. 21. Yüzyıl için yeniden tasarlanan orijinal Londra taksisi, altı yolcuya kadar geniş alan sunuyor. Ayrıca tekerlekli sandalye için uygun bir alan ve eCity teknolojisi için hem premium hem de servis için gerekli özellikleri sağlamaktadır. Japonya Londra Taksisi Alıyor.

Yeni TX aracı, 130 km’den fazla sıfır emisyonlu sürüş ile menzil genişleticisi sayesinde elektrikle çalışan toplam 600 km menzili destekliyor. Sınıfının lideri olan 8.45m’lik manevra kabiliyeti ile yeni TX, dar alanlarda ve dar şehir sokaklarında benzersiz manevra kabiliyeti de sunuyor.

Özel ve erişilebilir olan elektrikli TX, sadece verilen yönetmeliklere uymakla kalmayıp, aynı zamanda onların üstüne çıkmayı başarabilen ve rakipsiz bir kabin genişliğine sahip olmanın yanı sıra, panoramik cam tavan, cep telefonları ve dizüstü bilgisayarlar için şarj noktaları gibi birçok özel hizmet içermektedir.

Daha geniş alan, çevik manevra kabiliyeti ve daha rahat tekerlekli sandalye kullanımı sayesinde, orijinal Londra tasarımı olarak ikonik statüsünü dışarıda bırakmak gerekirse, LEVC, TX aracının taksi ve servis aracı olarak kullanılmasının dışında büyük Premium salon ve minivan olarak kullanacak olan özel şirketler tarafından satın alınmasını bekliyor.

LEVC CEO’su Joerg Hofmann yaptığı açıklamada, ‘Japonya’da yaptığımız lansman sayesinde çevre dostu mobilite çözümlerimiz ile uluslararası ayak izimizi büyütmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İngiliz ikonunu yeniden yaratıyoruz, şirketimiz geleneksel taksi üreticiliğinden çevre dostu ticari araçlar üreten bir şirkete dönüşerek elektrikli ticari araç yelpazesini genişletmektedir. Elektrikli TX, yolcuları, sürücüleri ve filo sahiplerini mutlu ederek taksi ve özel servis pazarında Japonya genelinde standartları belirleyecektir. Tokyo sokaklarında ve Japonya’nın diğer şehirlerinde TX’i görmeyi iple çekiyoruz’ dedi.

Şirket yeni TX için sipariş alımlarını Şubat ayında başlatacak. İlk müşteri teslimatlarını da 2020’nin 2. Çeyreğinde yapacak.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba