Stellantis CEO’su Carlos Tavares açıkladı! Fiat’ın yeni elektrikli otomobili Sırbistan Fabrikası’nda üretilecek!

Fiat 500L üretimi bitiyor.
Fiat 500L üretimi bitiyor.

Stellantis CEO’su Carlos Tavares açıkladı! Fiat’ın yeni elektrikli otomobili Sırbistan Fabrikası’nda üretilecek! Fiat 500L üretimi bitiyor.

Instagram Hesabım

Stellantis Grubu Sırbistan fabrikasında elektrikli otomobil üretecek. Bu haber Stellantis CEO’su Carlos Tavares tarafından yapılan açıklamayla birlikte resmiyet kazandı. TOFAŞ Fabrikası’ndaki üretim planlamasıyla ilgili şimdilik bir açıklama yapılmadı.

Stellantis , Sırbistan’ın Kragujevac kentindeki fabrikasında yeni bir elektrikli otomobil üreteceğini resmen açıkladı. Stellantis yönetimi tarafından yapılan açıklamada üretilecek bu elektrikli otomobilin Fiat 500L modelinin yerini alacağı belirtildi.

Stellantis Grubu EV üretimine yatırım yapmak için 190 Euro’luk bir anlaşmayı imzaladı. Henüz ismi belli olmayan bu EV 2024’ün başında üretime girecek. Sonrasında fabrikaya ikinci bir elektrikli otomobilin daha gelmesi bekleniyor.

Volvo Cars toplam satışlarının yüzde 3’ünü oluşturan Rusya pazarını bıraktı! JLR personel çıkartmaya başladı!

Araba Habercisi Mayıs 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mayıs 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 40. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 40. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Fiat 500L üretimi bitiyor.

Fiat 500L üretimi bitiyor.

Fiat 500L üretimi bitiyor.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba