Volvo Cars toplam satışlarının yüzde 3’ünü oluşturan Rusya pazarını bıraktı! JLR personel çıkartmaya başladı!

Rusya Ukrayna Savaşı otomotiv.
Rusya Ukrayna Savaşı otomotiv.

Volvo Cars toplam satışlarının yüzde 3’ünü oluşturan Rusya pazarını bıraktı! JLR personel çıkartmaya başladı! Rusya Ukrayna Savaşı otomotiv.

Instagram Hesabım

Kommersant gazetesinin haberine göre Volvo Cars ve Jaguar Land Rover , Rus ofis çalışanlarının büyük bölümünü işten çıkarıyor .

Jaguar Land Rover JLR’nin fiilen Rusya’dan ayrıldı, yalnızca idari prosedürleri koordine etmek için bazı çalışanları tutuyor.

Volvo, geçen yıl net grup satışlarının yaklaşık yüzde 3’ünü oluşturan Rusya’daki tüm satış, servis ve üretimi Şubat ayında askıya aldı.

Volvo, Rusya’daki çalışan sayısını azalttığını doğruladı.

Rusya Ukrayna Savaşının otomotive yansımaları sürüyor. Markaların kararları teker teker ortaya çıkıyor. Bakalım Volvo Cars ve JLR’nin ardından nasıl gelişmeler olacak?

İşte daha az yakıt tüketmenin 5 önemli yolu!

Araba Habercisi Mayıs 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mayıs 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 40. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 40. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Rusya Ukrayna Savaşı otomotiv.

Rusya Ukrayna Savaşı otomotiv.

Rusya Ukrayna Savaşı otomotiv.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba