Yeni Fiat Punto’nun Peugoet 208 ve Opel Corsa’nın kardeşi olacağı kesinleşti!

Fiat Punto ne zaman geliyor

Fiat Punto ne zaman geliyor, Yeni Fiat Punto ne zaman satılacak, Fiat Punto Peugoet 208, Fiat Punto Opel Corsa, Fiat Punto PSA mimarisini kullanacak.

Yeni Fiat Punto’nun Peugoet 208 ve Opel Corsa mimarisi üzerinde yükseleceği kesinleşti! Fiat Punto PSA mimarisini kullanacak. Fiat Punto ne zaman geliyor. Yeni Fiat Punto ne zaman satılacak.

Instagram Hesabım

Fiat Punto’nun da dahil olduğu Fiat Grubu’nun küçük sınıf araçlarında Groupe PSA’nın başarılı sonuçlar elde eden mimarisi kullanılacak. Fiat’ın küçük sınıf araçları Peugeot 208’in de yükseldiği PSA Grubu’nun platformunu kullanacak.

Elbette bu gelişmeler çok hızlı yürüyecek gibi görünmüyor ama ilerleyen zamanlarda karşımıza çıkan yenilenme bu şekilde olacak. Bilindiği gibi PSA Grubu ile Fiat Grubu ortaklık kararı aldı. FCA Group ve Groupe PSA ortaklığının tam olarak gerçekleşmesinin ardından modellerin geleceği de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peugeot 208 ve Opel Corsa ile küçük sınıfta önemli başarılar yakalayan PSA Grubu’nun platformu FCA Grubu araçlarda da kullanılacak.

Bu durumda karşımıza Peugeot 208 ve Opel Corsa ile son derece benzer olacak olan Fiat Punto’nun çıkacağı da kesinleşmiş oldu. Fiat Punto satın almak isteyenlerin anlaşmanın resmen açıklanmasını beklemeleri gerekecek. Bu sırada bu modelin geliştirmesinin tüm hızıyla devam ettiğini tahmin etmek için kahin olmak gerekmiyor. Çok yakında yeni Fiat Punto’nun gösterilmesini bekliyorum.

Özel Tüketim Vergisi ÖTV Düzenlemesi Yapılacak mı? Fiyatı 230 bin TL olan tüm araçlar en üst limitte!

Araba Habercisi Eylül 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 20. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 20. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi bundan sonra Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına başladı. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 20 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2020 Sayısı’nda neler var?

Teknoloji Dergisi GoToTechno hediyesiyle birlikte yayınlanan Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

Mercedes Benz GLG Çıktı! Kompakt SUV sınıfına bol yıldızlı komutan geldi.

Tüm detaylarıyla Yerli Otomobil. Yerli Otomobil TOGG sadece SUV model mi?

Yeni Skoda Octavia’yı bulup satın alabilirseniz altın değerinde olacak.

Yeni Opel Insignia satışa sunuluyor. Opel’in amiral gemisi çok iddialı.

Volkswagen Polo Sedan neden gelmiyor? Gelse Jetta gibi olur.

Yeni Ford Transit Hibrit satışa sunuldu. Ticari hayata elektrik geldi.

Yeni Hyundai Elantra çok iddialı geliyor. Kompakt sedan rekabeti yeniden başlıyor.

Yeni Kia Sorento Türkiye’de ne zaman satılacak? Hibrit Sorento çok alıcı bulur!

1 milyon TL etiketle Yeni Land Rover Defender Türkiye’de satışa sunuldu.

Makyajla iddiasını daha da artıran Volkswagen Arteon gösterildi.

Fiat Punto ne zaman geliyor

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba