Ford Motorsport Türkiye takımlar şampiyonluğunu ilan etti

Türkiye Ralli Şampiyonası 17-18 Kasım tarihlerinde yapılan Ford Otosan 36.Kocaeli Rallisi ile tamamlandı. Sezonun son yarışı ile Ford Motorsport Türkiye takımlar şampiyonluğu, 2 çeker ve gençler 1’inciliğini elde etti. Ford Otosan 36. Kocaeli Rallisi’nde şampiyon Ford

Türkiye’nin tek marka ralli kupası Fiesta Rally Cup’ın şampiyonu da Ford Otosan Kocaeli Rallisi’yle birlikte belli oldu.

Ford Otosan 36. Kocaeli Rallisi

Türkiye’nin en prestijli spor organizasyonlarından Türkiye Ralli Şampiyonası’nda şampiyonlar bu hafta sonu yapılan Ford Otosan 36.Kocaeli Rallisi’nde belli oldu.

2018 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7. ve son yarışı 36. Kocaeli Rallisi, kısa adı KOSDER olan Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından 17-18 Kasım tarihlerinde organize edildi. Türkiye Historic Rally Şampiyonası ve Ali Sipahi Ralli Kupası’na da puan veren ralli Türkiye Ralli Şampiyonası sezonunun bu son organizasyonu toprak etaplarda yapıldı.

Ford Otosan 36. Kocaeli Rallisi’nde heyecanlı anlar

Mevsim koşulları ve yağan yoğun yağmur sonucu etapların çamur olması sebebiyle çok daha zorlu ve heyecanlı anlara sahne olan rallide ekipler, 2 gün boyunca yaklaşık 102 km si özel etap olmak üzere toplamda 284 km’lik yol kat ettiler.

Ford Otosan 36. Kocaeli Rallisi’nde, Ford Motorsport Türkiye pilotları 4 çeker Fiesta R5, 2 çeker R2T, R2, R1 ve ST araçlar ile yarıştılar. Kocaeli Rallisi’nde Ford Motorsport Türkiye, genel klasmanda ilk 10 içerisinde 6 ekiple yer alarak sezon boyunca daha önceki yarışlarda olduğu gibi bu ralliyi de domine etti.

[irp posts=”1706″ name=”İlk SEAT otomobil 1400 65’inci yıldönümünü kutluyor”]

Ford Otosan 36. Kocaeli Rallisi’nde şampiyon Ford

Araba Habercisi Murat Tosun

Enterprise Türkiye Rent A Car instagram ofisini açtı

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba