Ford Otosan 3 bin kişiyi işe alacak! Volkswagen Ticari Araçları da Türkiye’de üretecek olan Ford Otosan dev planlamayı açıkladı!

Ford Otosan iş başvurusu.
Ford Otosan iş başvurusu.

Ford Otosan iş başvurusu, Ford Otosan işçi alımı, Ford Otosan eleman alımı, Ford Otosan 3 bin kişiyi işe alacak, iş başvurusu Ford Otosan.

Ford Otosan 3 bin kişiyi işe alacak! Ford Otosan 20,5 milyar TL Yatırım Yapacak Üretimi 650 bine çıkaracak! Ford Otosan iş başvurusu, Ford Otosan işçi alımı, Ford Otosan eleman alımı, Ford Otosan 3 bin kişiyi işe alacak, iş başvurusu Ford Otosan.

Instagram Hesabım

Ford Otosan tarafından bugün gönderilen basın bülteni ile müthiş gelişme tüm Türkiye’ye ve dünyaya duyuruldu. Volkswagen Ticari Araçları da Türkiye’de üretecek olan Ford Otosan dev planlamayı açıkladı. İşte Ford Otosan tarafından bugün yapılan açıklama: ”

Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşu Ford Otosan olarak 60 yıldır olduğu gibi ülkemizin geleceğine olan inancımızla yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda, 2026 yılına kadar yapmayı planladığımız 20,5 milyar TL yatırımı kapsayan Cumhurbaşkanlığı Kararı’nın bugün Resmi Gazete’de yayınlanmasından mutluluk duyuyoruz.
Önümüzdeki 6 yıl boyunca hayata geçireceğimiz ve etkisi 10 yılı aşacak ileri görüşlü bu yatırım ile hem şirketimizi hem de Türkiye otomotiv sanayiini geleceğe taşıyacağımıza ve global arenada rekabet gücümüzü artıracağımıza inanıyoruz.
20,5 milyar TL tutarındaki bu yatırım ile elektrikli ve bağlantılı yeni nesil ticari araç projelerinin hayata geçirilmesini, bununla birlikte üretim tesislerimizdeki modernizasyon ve otomasyon çalışmalarının geliştirilmesini, yanı sıra Ford’un Avrupa’da devam eden ticari araç pazar liderliğine ve artan pazar payı başarısına istinaden büyüyen ticari araç pazarındaki talebi karşılamak için kurulu kapasitemizi artırmayı öngörüyoruz.

Ford Otosan 3 bin kişiyi işe alacak! Ford Otosan iş başvurusu.

Bu kapsamda, Kocaeli Fabrikalarımızdaki araç üretim kapasitemizi 650 bine çıkarmayı ve batarya montaj fabrikası kapasitesini de 130 bin adede ulaştırmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda 3 bin kişilik ek istihdam sağlamayı da hedefliyoruz. Yatırımlarımıza ilişkin detayları önümüzdeki dönemde paylaşmaya devam edeceğiz.
Çalışanlarımız, bayilerimiz, tedarikçilerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımızla birlikte büyük Ford Otosan ailesi olarak heyecan duyduğumuz bu yatırım döneminin, memleketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

Mazda 2 ve Mazda 3 bekleyenler için Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul detayları açıkladı!

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2020 Sayısı’nda neler var? Araba Dergileri Araba Habercisi Aralık.

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

İşte tamamen yenilenen Honda Civic! Yeni Honda Civic ne zaman satılacak?

Bu Golf fabrika çıkışlı 320 beygir güç üretiyor. Volkswagen Golf R özellikleri neler?

Fiat Egea Cross ne zaman satışa sunuluyor! Yerli Üretim Egea Cross özellikleri neler?

Küçük SUV sınıfının iddialı modeli Renault Captur Araba Habercisi testine çıktı.

2. El fiyatları ne olacak? Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş cevapladı.

Yeni Dacia modelleri ne zaman satışa sunulacak? Fiyat performans makineleri geliyor.

Dördüncü nesil Audi A3 Sportback Türkiye’de satışa sunulmak için yola çıktı!

Yeni Hyundai i20 hibrit dizeli tahtından eder mi? Test ettik.

İkinci el Renault Fluence satın alınır mı? Araba Habercisi testinde.

Delphi Technologies Satış Sonrası “D” Markası ile Madeni Yağ Pazarına Geri Döndü!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba