Yeni 8 ileri Otomatik Şanzımanlı Yeni Ford Transit Connect Kaç Para?

Ford Transit Connect Kaç Para
Ford Transit Connect Kaç Para

Türkiye’nin ticari araç lideri Ford, müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine göre yenilediği Tourneo ve Transit Connect modellerini satışa sundu. Ford Transit Connect Kaç Para

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Yeni Ford Tourneo & Transit Connect, müşteri ihtiyaçlarına göre geliştirilen teknolojik donanımları, yeni 8 ileri otomatik şanzımanı ve güçlü motor seçenekleri ile standartları yeniden belirliyor.

[irp posts=”5063″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran Sayısı’nda Türkiye’de Satılan Tüm Kompakt SUV’lar Var!”]

İzlemediyseniz 1 Kadın 1 Erkek Volvo XC40 D4 AWD Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayında!

Ford Transit Connect Kaç Para?

Yeni Ford Transit Connect 119.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Yenilenen yüzü, ön tampon ve ızgarası ile dinamik bir görünüme kavuşan Yeni Ford Transit Connect, dizel motorlarla iddialı. Akıllı Cihaz İstasyonu ile akıllı telefonlar şarj edilirken aynı zamanda navigasyon cihazı olarak da kullanılabiliyor. SYNC ile yenilikçi teknolojileri kullanıcılarına sunan Transit Connect 3 yıl sınırsız kilometre garantisi ile segmentinde ilk ve tek olma özelliğini koruyor.

1.5L 100 HP ve 120 HP Euro 6 emisyon seviyesine sahip dizel motorlarla satışa sunulan Yeni Ford Tourneo Connect, Akıllı Hız Sınırlandırıcı, 8 ileri hızlı otomatik şanzımana sahip.

Yeni Ford Transit Connect 119.000 TL’den, Yeni Ford Tourneo Connect ise 145.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Yeni Transit Connect, Trend paketiyle 1.5 lt Dizel 100 HP motor ve manuel şanzıman seçeneğiyle satışta. Sadece kısa şasi ile sunulan Yeni Tourneo Connect ise Deluxe ve Titanium paketleriyle Tourneo Connect severlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Deluxe paket; 1.5 lt Dizel 100 HP motora sahipken, Titanium paketi ise 1.5 lt Dizel 120 HP 8 ileri otomatik ve 6 ileri manuel şanzıman seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Aktif park sistemiyle park manevralarını kolayca gerçekleştiren Tourneo Connect, HID Bi-Xenon ön farları, LED gündüz farları, ön tampon ve ızgarası ile konfor sağlarken aynı zamanda dinamik bir tasarım da sunuyor. Tourneo Connect, 3 yıl sınırsız kilometre garantisi sağlıyor.

Araba Habercisi Dergisi

Yeni Ford Transit Connect Fiyatı

Yeni Ford Transit Connect Fiyatı, Ford Ticari Araçlar, Ford Otosan, Ford Ticari Modelleri, Yeni Ford Modelleri, Ford Fiyatları, Araba Testleri, Araba Testi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba