Ford Türkiye’de küllerinden doğuyor! Ford Otosan yönetimi 2023 yılına yükseliş yılı demişti! Oldu mu?

Ford Türkiye Satış Rakamları 2023.
Ford Türkiye Satış Rakamları 2023.

Ford Türkiye’de küllerinden doğuyor! Ford Otosan yönetimi 2023 yılına yükseliş yılı demişti! Oldu mu? Ford Türkiye Satış Rakamları 2023.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Ford Otosan yönetimi 2023 yılını otomobil satışları konusunda yükseliş yılı olarak işaret etmişti. Açıkça söylemek gerekirse 2021 yılından itibaren piyasada Ford’un otomobil konusunu bir kenara bıraktığı ve ticari araçlara yönelen bir marka olduğu konuşuluyordu. Otomobil modellerinin üretiminin de bitmesiyle birlikte bu söylentiler hız kazanmıştı.

Ford Fiesta üretiminin bitmesinin ardından Ford Focus üretiminin de 2025 yılında biteceği açıklanmıştı. Ancak Ford Otosan yönetimi 2023 yılından itibaren otomobil satışında yine gaza basacağı açıklaması yapıldı. Ford Otosan’ın Romanya Fabrikası’nda ürettiği Puma modeli ve Focus bu yolda öncü modeller olarak ön plana çıktı. İşte yaşananlar ve açıklamalar bu şekildeydi. Peki Ford 0 km otomobil satışı konusunda beklenen çıkışı 2023 yılının geride bıraktığımız 11 ayında yapabildi mi? Bu konuda ODMD yönetimi tarafından açıklanan 0 km otomobil satış rakamlarına hep birlikte bir göz atalım. Haberin devamında da görebileceğiniz gibi resmi 0 km otomobil satış rakamlarına göre küllerinden yeniden doğmuşlar. Bravo, çok zor bir işti ama başardılar. Yeni gelecek modelleriyle birlikte bu ivmeyi devam ettirecekler gibi görünüyor.

Ford Son 3 Yıl Otomobil Satış Rakamları

2021 14.052 adet.

2022 11.303 adet.

2023 (11 ay) 26.621 adet.

Kilometrede hangisi ne kadar yakıyor? Elektrik, benzin, dizel ve otogazlı arabaların tüketim karşılaştırması!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Ford Türkiye Satış Rakamları 2023.

Ford Türkiye Satış Rakamları 2023

Ford Türkiye Satış Rakamları 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba