Groupe PSA’nın Efsane Başkanı Jacques Calvet hayatını kaybetti

Groupe PSA Başkanı Hayatını Kaybetti.

Groupe PSA Başkanı Jacques Calvet, Jacques Calvet hayatını kaybetti, PSA Grubu Başkanı Jacques Calvet. Groupe PSA’nın Efsane Başkanı Jacques Calvet hayatını kaybetti.

Instagram Hesabım

Groupe PSA’nın Efsane Başkanı Jacques Calvet hayatını kaybetti. Bu haberin açıklanmasının ardından PSA Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Tavares şunları söyledi : “Jacques Calvet’in ölümünü öğrenmekten büyük üzüntü duyuyorum. Bu üzüntümü tüm Groupe PSA çalışanları adına ifade etmek istiyorum. Eşine ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Büyük bir vizyoner olan Jacques Calvet, şirketi 1984’ten 1997’ye kadar lider bir otomobil üreticisi yapmak için yönetmiş ve büyük başarılar elde etmişti.”

19 Eylül 1931’de dünyaya gelen Jacques Calvet 88 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Groupe PSA Türkiye Hakkında.

Otomobil üreticisi ve mobilite sağlayıcısı Groupe PSA’nın Türkiye’deki temsilcisi Groupe PSA Türkiye, Türkiye’nin üçüncü büyük otomotiv distribütörü olarak faaliyet gösteriyor. Bünyesinde yer alan Peugeot, Citroen, Opel ve DS olmak üzere dört ikonik markanın Türkiye’deki satış, pazarlama ve satış sonrası faaliyetlerini tek çatı altında yürütüyor.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Groupe PSA Başkanı Hayatını Kaybetti.

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın üçüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 16. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba