Renault CEO’nun Yönetim Kurulu Başkanı’nın ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Ücretlerini Kesti!

Renault CEO Ücreti Kesinti KoronaVirüs

Renault Yönetim Kurulu Başkanı Kesinti, Renault CEO Ücreti Kesinti KoronaVirüs, Renault Yönetim Kurulu Kesinti, Renault Korona Virüs, Renault Covid 19.

Renault Yönetim Kurulu Başkanı ve geçici CEO’nun ücreti yüzde 25 azaltılacak. Renault Yönetim Kurulu Üyelerinin 2020 huzur haklarında yüzde 25 kesintiye gidilecek. Kesintilerden elde edilecek tasarruf miktarı, 2 Nisan 2020 tarihinde imzalanan Dayanışma ve Gelecek Sözleşmesi kapsamında dayanışma fonuna aktarılacak. Renault CEO Ücreti Kesinti KoronaVirüs.

Instagram Hesabım

Jean-Dominique Senard başkanlığında toplanan Renault Yönetim Kurulu, daha önce 24 Nisan 2020 olarak planlanan Yıllık Olağan Hissedarlar Genel Kurul Toplantısı’nı 19 Haziran 2020 tarihine erteledi. Renault Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın detayları, hissedarlara ileri bir tarihte bildirilecek. Alınan karar gereği, kâr paylı hissedarlar Genel Kurul Toplantısı ise 12 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Renault Yönetim Kurulu, Koronavirüs salgınına bağlı olarak dünya genelinde yaşanan krizin etkilerinin aşılması yönünde çaba gösteren grubun, tüm paydaşlarına karşı sorumluluk anlayışı çerçevesinde, Genel Kurul Toplantısı’nda temettü dağıtılmasını teklif etmeme kararı aldı.

Aynı anlayışla Renault Yönetim Kurulu üyelerinin tamamı ücretlerinin düşürülmesine karar verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Dominique Senard, 2020 yılı ikinci çeyreği için ücretini en az yüzde 25 düşürürken, yönetim kurulu üyeleri de 2020 mali yılı için huzur haklarının yüzde 25 oranında azaltılmasına oy birliğiyle karar verdiler. Kesintilerden elde edilecek tasarruf miktarı, 2 Nisan 2020 tarihinde imzalanan Dayanışma ve Gelecek Sözleşmesi kapsamında dayanışma fonuna aktarılacak. Geçici bir dönem için Renault SA İcra Kurulu Başkanlığını yürüten Clotilde Delbos’un da 2020 yılının ikinci çeyreği için alacağı ücret, en az yüzde 25 oranında azaltdı.

Hyundai Assan Garanti Süresini Uzattı! Sağlık Çalışanlarına Nakit İndirimi de Yaptılar!

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın üçüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 16. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Nisan 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Şekil değiştiren, boyu uzayan araba yaptılar.
Mercedes Benz E Serisi yenilenmiş haliyle ne zaman satılacak?
Yerli Üretim Renault Clio’ya LPG ve Hibrit seçenekleri ekleniyor.
Kompakt HB sınıfında Yeni Seat Leon tanıtıldı.
Yeni Audi A3 Sportback bugüne kadar üretilenlerin en iyisi olmuş.
Opel Corsa Araba Habercisi Dergisi’nin detaylı testine çıktı.
Sekizinci nesil Volkswagen Golf GTI kendini gösterdi.
Uygun fiyatlı SUV model Kia Seltos gelecek mi?
SUV sınıfında Fiat 500 X yenilenmesiyle iddiasını artırdı.
Böylesi daha önce hiç üretilmedi. İşte yeni Porsche 911 Turbo S.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba