Hafif Ticari Araç Satış Rakamları Neden Düşüyor?

Hafif Ticari Araç Satışları Neden Düşüyor, Ticari Araç Satışları, Hafif Ticari Araçlar ne kadar düştü, Hafif Ticari Araçlar satış rakamları. Hafif Ticari Araç satışları düşüyor.

Aslında bu benim için sürpriz değil. Instagram arabahabercisidergisi hesabımdan sizlere de sordum ve fikirlerinizi aldım. Sonuç mu? Hafif ticari araçların satışları düşmesin de ne olsun? Bu uygulamalarla mucize olmasını bekliyorlar. Hafif Ticari Araç Satışları Neden Düşüyor?

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Hafif ticari araç satış rakamları hızlı bir şekilde eriyor. Çok kullanışlı ve son yıllarda son derece güvenli olan bu araçların satış rakamlarının düşmesinin en önemli nedenini sizlere sordum. Instagram arabahabercisidergisi hesabımdan beklediğimden yüksek bir katılım oldu.

Yeni Ford Kuga Avrupa’da Kaç Paradan Satışa Sunuldu!

Hafif Ticari Araç fiyatları SUV modelleri yakalamış!

Verdiğiniz cevaplar arasında haklı olarak öncelikli yüksek fiyatlar çıktı. Sizin yorumlarınızın ardından hafif ticari araçların fiyatlarına baktım ve ortalama 130 bin TL gibi bir rakım karşıma çıktı. Kimse kusura bakmasın ama bu fiyatlarla hafif ticari araçların satıyor olması bile mucize.

Hafif Ticari Araçlarda olan zorunluluklar neler?

Yılda bir muayene, farklı hız limitleri, yüksek vergi, köprüden geçememe, otoyol/köprü ücretleri, kullanmak için bulundurulması gereken evraklar. Atladığım varsa kusuru bakmayın ve bana hatırlatın lütfen.

 

Hafif ticari araç satışları ne kadar düştü?

Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından açıklanan rakamlar düşüşün devam ettiğini gösterdi. Hafif ticari araç pazarı, 2019 yılında geçen yıla göre %31,8 oranında azalarak 91.804 adet oldu.
2018 yılında 134.616 adet satış gerçekleşmişti.

Arabayı kullanmak için ehliyet yeterliyken diğer 4 teker 1 direksiyonu kullanmak için bir sürü şeyden vazgeçmek ya da hazırlamak gerekiyor.

2020 Hyundai Sonata Limited Türkiye’ye Gelir mi?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba