Arabanın üzerindeki karları temizlerken dikkat!

Kar Yağışı Geliyor, Arabadan kar temizlerken dikkat, arabanın üzerindeki kar temizliği, Kar temizliği kalp krizi riskini artırıyor.

Haberler doğruyza gelecek hafta tüm Türkiye’ye sağlam kar yağışı geliyor. Okuduğunuz zaman sizin de benim kadar şaşırdığınızı tahmin ediyorum ama lütfen buna dikkat edin. Anadolu Sağlık Merkezi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ertan Ökmen gerekli değilse arabanın üzerindeki karları temizlemeyin, kalp krizi riskini artırırsınız diyor.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

İlk okuduğum zaman eeee ne yapacağız diye aklımdan geçti. Eminim sizlerin de geçmiştir. Ancak anlatılanlar özellikle 40 yaş üzeri için gerçekten çok ciddi uyarılar. Anadolu Sağlık Merkezi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ertan Ökmen bu konuya açıklık getiriyor ve gerekli değilse diye tamamlıyor.

Yeni Ford Kuga Avrupa’da Kaç Paradan Satışa Sunuldu!

İşte uzmanından o uyarılar

• Kış sabahlarında çok daha dikkatli olun
• İlaçlarınızı düzenli alın
• Özellikle kar yağışının ertesi günü sabahında yapacağınız kar temizleme işini dinlenerek yavaş yavaş yapın, imkan varsa yapmayın.

Arabanın üzerindeki karları temizlemek Kalp krizi riskini artırıyor

Araştırmalara göre gece kar yağdıktan sonra sabah dışarı çıkıp evinin önündeki ya da arabasının camlarındaki karları temizleyen, işe yetişmek, trafiğe kalmamak acelesiyle hızla hareket eden ve farkında olmadan aslında çok ağır bir egzersizi oldukça soğuk havada yapan kişilerde kalp krizi geliştiğinin saptandığını vurgulayan Prof. Dr. Ertan Ökmen, “Karların temizlenmesi için yolu açmak ya da arabanın karlı-buzlu camlarını temizlemek aslında tansiyonu da yükselten ciddi bir egzersizdir” açıklamasında bulunarak risk faktörlerine sahip kişilerin kışın kalp krizini önlemek için dikkat etmesi gerekenleri şöyle açıkladı: Kış sabahları kalp krizini tetikliyor

Kar temizliği kalp krizi riskini artırıyor

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba