STELLANTIS HİDROJENİ ÖN PLANA ALDI! Yılda 50 bin adet yakıt hücresi üretecek dev fabrika açıldı!

Hidrojen yakıtlı araçlar Stellantis 2024.
Hidrojen yakıtlı araçlar Stellantis 2024.

STELLANTIS HİDROJENİ ÖN PLANA ALDI! Yılda 50 bin adet yakıt hücresi üretecek dev fabrika açıldı! Hidrojen yakıtlı araçlar Stellantis 2024.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Dünyanın önde gelen mobilite şirketlerinden Stellantis, gerçekleştirdiği ortaklık ve iş birlikleriyle alternatif yakıtlı mobilite üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Forvia, Michelin ve Stellantis’in eşit oranda ortak olduğu girişim Symbio, teknolojik ve endüstriyel merkezi olan ilk dev-fabrika SymphonHy’nin açılışını yaptı.

Yıllık 50 bin adet yakıt hücresi sistemi üretim kapasitesiyle faaliyete geçmeye hazırlanan SymphonHy, büyük ölçekli üretimin önünü açıyor ve müşterilerini düşük karbonlu mobilite çabalarında destekliyor. SymphonHy, IPCEI programının bir parçası olarak Avrupa Birliği ve Fransız hükümeti tarafından desteklenen, iddialı teknolojilerin geliştirilmesine yönelik 1 milyar Euro değerinde stratejik bir proje olan HyMotive’in bir parçası olarak öne çıkıyor.

HyMotive, ömrü boyunca 1.000 kişiye istihdam sağlayacak. Yakıt hücreleri konusunda Symbio tarafından desteklenen Stellantis, hidrojen çözümlerini Avrupa’da halen mevcut orta boy ticari araçların ötesinde genişletmeye devam edecek ve Kuzey Amerika pazarı için büyük boy ticari araçlar, Ram pikaplar ve ağır hizmet kamyonları sunacak.

CUPRA ARALIK 2023 KAMPANYASI! Tasarımıyla beğenilen Cupra’nın açıkladığı kampanyada neler var?

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Hidrojen yakıtlı araçlar Stellantis 2024.

Hidrojen yakıtlı araçlar Stellantis 2024.

Hidrojen yakıtlı araçlar Stellantis 2024.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba