Stellantis CEO’su Carlos Tavares hidrojenli, elektrikli ve içten yanmalı araçları üretecek tesisi açıkladı!

Hidrojenli Arabalar Stellantis 2022.
Hidrojenli Arabalar Stellantis 2022.

Stellantis CEO’su Carlos Tavares hidrojenli, elektrikli ve içten yanmalı araçları üretecek tesisi açıkladı! Hidrojenli Arabalar Stellantis 2022.

INSTAGRAM HESABIM

Stellantis CEO’su Carlos Tavares dün kuzey Hauts-de-France bölgesindeki Hordain tesisini ziyareti etti.

Bu ziyaret sırasında Peugeot, Citroen ve Opel hafif ticari araçlarının hidrojenle çalışan birer versiyonlarının geleceğini resmen açıkladı.

Bu tesisin oldukça önemli bir yanı daha var. İçten yanmalı motorlu, elektrikli ve hidrojenli araçların hepsini bir arada üretebilecek kabiliyeti sahip.

Stellantis CEO’su Carlos Tavares bu konunun özellikle çok önemli olduğunu sıklıkla dile getiriyor.

Hordain’deki yeni yatırım, Peugeot Expert, Citroen Jumpy ve Opel Vivaro hidrojen yakıt hücreli hafif ticari araçların üretiminin başlaması anlamına geliyor.

Açıklanan bilgilere göre 2024 yılından itibaren bu araçlar üretilecek satışa sunulacak.

Bu önemli gelişme Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall, Fiat ve Toyota modellerinin üretildiği Hordain fabrikası ve otomotiv sektörü için yepyeni bir adımı temsil ediyor.

Ford neden teker teker araba modellerini rafa kaldırıyor! Binek otomobil işini bir kenara mı bırakıyorlar?

Araba Habercisi Ekim 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ekim 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 44. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 44. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Hidrojenli Arabalar Stellantis 2022.

Hidrojenli Arabalar Stellantis 2022.

Hidrojenli Arabalar Stellantis 2022.

Fiyat Performans otomobili olarak dikkat çeken Honda City modelinde test sonuçlarım nasıl çıktı?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba