Hyundai i30’un Türkiye’deki Satışı Durduruldu! Facebook Sayfası Paylaşımı Ortaya Çıkardı!

Hyundai i30 Satışı Durduruldu
Hyundai i30 Satışı Durduruldu

Hyundai i30 artık Türkiye’de satılmayacak. Facebook sayfasında yapılan bir paylaşım bunu ortaya çıkardı. Hyundai i30 Satışı Durduruldu

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

En sevdiğim kompakt HB arabalardan biriydi. Neden böyle bir karar alındı şimdilik bilemiyorum. Hyundai Türkiye’nin Facebook sayfasında gezinirken karşılaştığım bir yorumla bu gerçek ortaya çıktı.

[irp posts=”5251″ name=”Araba Dergisi Araba Habercisi Dergiliklerde! Haziran Sayısında Tüm SUV’lar Var!”]

Sınıfının en iddialı arabalarından biri olan Hyundai i30 artık Türkiye’de satılmayacak. Bunu instagram hesabım arabahabercisidergisi‘nden paylaştığımdan beri Hyundai i30 sahipleri endişeli bir şekilde: Peki biz ne olacağız? diye soruyor.

Sanırım Hyundai Türkiye yönetimi bu konuya çok kısa bir süre içinde açıklama getirecektir.

Hyundai i30 Satışı Durduruldu
Hyundai i30 Satışı Durduruldu

Hyundai i30 Satışı Durduruldu

Araba Habercisi Dergisi

Audi Q7 Makyajlı Kasasıyla Takım Elbiseli SUV Sınıfında Rakiplerine Gözdağı Veriyor!

Dış Tasarım

Audi Q7, 2016 yılında yeni kasasıyla beraber çok daha keskin çizgilere bürünmüştü. Ön tarafın tasarımı çoğunluk tarafından beğenilse de arka kısımdaki çizgiler eleştirilmişti. Audi, bu eleştirileri göz önüne alarak ve Q8, A6 ve A8 modellerindeki çizgiyi Q7’ye de uygulayarak daha modern bir görünüme kavuşmuş. Ön tarafta da çizgilerini güncelleyen Q7 artık çok daha keskin hatlarıyla dikkat çekiyor.

Performans

Audi Q7, performans özelliklerini de geliştirdi. Adaptif havalı süspansiyonuyla yolda sportif, off-road da ise güçlü olmayı başarıyor. Audi’nin dört çeker sistemi olan Quattro sayesinde zorlu yol koşullarında hiç zorlanmadan ilerleyebiliyor. Ayrıca Q7’de standart olarak bulunan Drive Select ile sürüş modu tercihi yapılabiliyor. Bu sayede gaz ve direksiyon tepkilerinin değişmesinin yanı sıra aracın yerden yüksekliği de gerek yol koşullarına göre otomatik gerekse de manuel olarak sürüş moduna göre değiştirilebiliyor.

Hibrit Teknolojisi

Audi Q7’deki tüm motorlarında sekiz ileri tiptronic otomatik şanzıman ve Quattro çekiş sistemini sunuyor. Makyajlı modelin ilk piyasaya çıkacak olan versiyonları 2 farklı dizel motor seçeneğiyle sunulacak. Ardından ise plug-in hibrit modeli satışa çıkacak. 100 kilometrede tüketimi ortalama 0,7 litreye kadar azaltacak teknoloji sayesinde Audi Q7 artık hem daha çevreci hem de daha ekonomik olacak. 50 ile 160 km. arasındaki hızlarda gaz pedalından ayağınızı çektiğinizde rölantide çalışmaya devam eden Q7, BAS sistemi sayesinde gaz pedalına bir sonraki basışta motoru yeniden çalıştırıyor. BAS sistemi sayesinde Start-Stop sistemi de daha hızlı çalışıyor.

 

Audi Q7 Makyajlı Kasasıyla Takım Elbiseli SUV Sınıfında Rakiplerine Gözdağı Veriyor!

 

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba