Volkswagen Çevreci Araç Kiralama Hizmetini 1.500 Adetlik Elektrikli Golf Filosuyla Verecek!

Elektrikli Volkswagen Golf Kirala
Elektrikli Volkswagen Golf Kirala

Paylaşım ekonomisi gün geçtikçe hayatımızda daha fazla yer almaya başladı. Ülkemizde de Zorlu Enerji’nin Electrip uygulamasıyla tamamen elektrikli araçlarla saatlik araç kiralama uygulamasını Volkswagen de uygulamaya başladı. Şimdilik sadece Almanya’da başlayan uygulamanın yakın zamanda tüm dünyada uygulamaya geçmesi bekleniyor. Elektrikli Volkswagen Golf Kirala

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Volkswagen’in Dijital Servislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Christian Senger, ‘WeShare uygulamamız ile kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için araç paylaşımına yeni bir soluk getiriyoruz. Tamamen çevreci olan %100 elektrikli araç filomuzla hizmet veriyoruz. Genişleyen araç paylaşım pazarında güçlü bir pozisyon almak istiyoruz.’ dedi.

[irp posts=”5488″ name=”Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz! Yeni Peugeot 2008’in Başlangıç Fiyatı Ne Kadar Olur?”]

Audi Q7 Makyajlı Kasasıyla Takım Elbiseli SUV Sınıfında Rakiplerine Gözdağı Veriyor!

WeShare ile VW, Volkswagen We ekosistemini de güçlendirecek. Almanya’da araç paylaşımını kullanan kullanıcı sayısı 2010’dan bugüne 14 kat arttı. 2010’da yalnızca 180.000 kişi araç paylaşım kullanıcısı iken bugün bu rakam 2.5 milyonun üzerinde.
Volkswagen’in WeShare filosu 1.500 adet tam elektrikli Golf’den oluşuyor. Gelecek yıl 500 adet ID.3 modelini de ekleyecek olan VW, 2020 yılında da Prag’da Skoda ile uygulamayı devreye alacak.

Elektrikli Volkswagen Golf Kirala

Araba Habercisi Dergisi

Skoda Kodiaq Polis Arabası Oldu! Polis Memurları Yüksek Performansa Sahip Olacak!

Skoda Kodiaq’ın polis aracına dönüşümünde ön ızgaraya yerleştirilmiş LEDler ve 100 amperlik üç tonlu bir siren göze çarpıyor. Polis memurları günlerinin büyük bir bölümünü aracın içerisinde geçirdikleri için rahat bir sürüş önem arz ediyor. Kodiaq vRS hafızalı ve elektrikli ayarlanabilir Alcantara döşemeye sahip spor koltuklarla donatılmış. SUV olmasına rağmen dinamik bir sürüş de sağlayan Kodiaq vRS, Dinamik Şasi Kontrolü özelliğini de standart olarak sunuyor. İç mekanda 10.25 inçlik hayalet ekrana sahip Kodiaq vRS, mevcut bilgi eğlence ekranında da SmartLink+ özelliği sunuyor.

Skoda Kodiaq Polis Arabası Oldu! Polis Memurları Yüksek Performansa Sahip Olacak!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba