Hyundai Kona Hibrit Versiyonuyla Ağustos Ayında Satışa Sunuluyor! Özellikleri Neler?

Hyundai Kona Hibrit Özellikleri Neler
Hyundai Kona Hibrit Özellikleri Neler

Hyundai Kona Hibrit Özellikleri Neler? Hyundai Kona modeline hibrit seçeneği ekledi. Cesur ve ilgi çekici tasarımına ek olarak, hibrit motoru, gelişmiş Blue Link bağlantı özellikleri, SmartSense aktif güvenlik ve sürüş asistanı sistemleri de yenilenen Kona’da öne çıkıyor. Hyundai Kona Hibrit Özellikleri Neler?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Hyundai Kona, 2017 yılında Hyundai’nin ilk küçük SUV’u olarak piyasaya çıktı. Geçen yıl tam elektrikli versiyonu tanıtılan Kona’ya şimdi hibrit versiyon ekleyerek Hyundai, mevcut müşteri potansiyelini artırmak istiyor. Hyundai Kona, 2017 yılının Ekim ayında satışa sunulduktan itibaren bugüne kadar Avrupa’da 120.000 adetten fazla satıldı.

Yeni Hyundai Kona Hibrit, 1.6 litrelik benzinli GDI motoruyla 105 beygir ve 147 Nm tork üretiyor. Elektrikli motoru ise ek olarak 43,5 beygir güç ve 170 Nm güç sağlıyor. 1.56 kWh kapasiteye sahip lityum iyon bataryasıyla da hızlı rejenerasyona izin veren üstün şarj performansına sahip. Hyundai Kona Hibrit, benzinli ve elektrikli motoruyla toplam 141 beygir güç ve 265 Nm tork ile dinamik bir sürüş deneyimi sunuyor.

Hibrit versiyonuyla birlikte sunduğu özellikleri de geliştiren Kona, Blue Link bağlantısı sayesinde akıllı telefon uygulamasıyla sürücülerin araçlarını uzaktan kilitlemelerine ve kilidi açmalarına imkan veren sisteme sahip. Hyundai Kona, 10,25 inçlik multimedya ekranında da yenilikler yaptı. Hyundai LIVE servisleri ile anlık trafik yoğunluğu, hava durumu, hız kamerası uyarısı, akaryakıt istasyonları ve otoparkların konumlarına rahatça ulaşabiliyorlar.

Yeni Kona ile birlikte ön farlar artık standart full LED teknolojisine sahip olarak sunuluyor. Yükseltilmiş güvenlik paketi olan Hyundai SmartSense ile Kona Hibrit yaya ve bisikletli tespit edebilen Ön Çarpışma Uyarısı ve Önleme sistemine sahiptir. Ek olarak Start-Stop özelliğine sahip olan modelde Adaptif Hız Kontrol Sistemi de bulunuyor. Opsiyonel olarak sunulan Şerit Takip Yardımcısı ve Yoğun Trafikte de çalışan Adaptif Hız Kontrolüyle Hyundai Kona Hibrit yoğun trafikte önde yer alan radarları sayesinde tamamen durup kalkabiliyor.

Yeni Hyundai Kona Hibrit Ağustos ayında satışa sunulacak.

2020 Hyundai Kona Hibrit
2020 Hyundai Kona Hibrit

Hyundai Kona Hibrit Özellikleri Neler? Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”5738″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz Sayısı Dergiliklerde Linkler Haberde! Teknoloji Dergisi Hediyeli!”]

Araba Habercisi Dergisi ve GoToTechno Dergisi’ni Okuyabileceğiniz Linkler Haberde!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba