Dört çeker Hyundai Staria Türkiye’de satışa sunuldu! 3+3+3 oturma düzenli 4×4 Staria kaç para?

Hyundai Staria 4 çeker fiyatı
Hyundai Staria 4 çeker fiyatı

Dört çeker Hyundai Staria Türkiye’de satışa sunuldu! 3+3+3 oturma düzenli 4×4 Staria kaç para? Hyundai Staria 4 çeker fiyatı.

INSTAGRAM HESABIM

Hyundai’nin yeni MPV modeli STARIA, hem aileler hem de ticari işletmeler için özel çözümler sunmaya devam ediyor. MPV modellere tasarım açısından bambaşka bir soluk getiren Hyundai, zarif ve ferah STARIA ile 9 kişilik konforu bir arada sağlıyor. Hyundai, şimdi de mevcut Premium donanım seviyesine daha üst bir versiyon olan Elite’i ekliyor.

Dış tasarımında uzaydan etkilenen STARIA, iç mekanında da bir yolcu gemisinin salonundan esinlenmiş. Daha alçak bir konumda bulunan emniyet kemerleri ve geniş panoramik pencerelere sahip yenilikçi tasarım mimarisi, araç içindeki yolculara ferah ve sakin bir ortam sunuyor. Sürücü odaklı kokpitte 4.2 inç renkli dijital gösterge ve 8 inç dokunmatik orta ön panel bulunuyor. Kablosuz şarj özelliğinin yanı sıra her koltuk sırasında bulunan USB şarj girişleriyle de mobil cihazların şarj edilmesine imkan tanınıyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektronik park freni, otomatik ön ve arka klima ve geri görüş kamerası gündelik hayatı kolaylaştırırken 3+3+3 oturma düzeniyle de sürücü dahil tam 9 kişilik kapasite sunuyor.

Kademeli ÖTV indirimiyle ilgili teklif verildi! Distribütörlerin sıfır ÖTV’ye giden teklifinin detayları nasıl?

Hyundai, STARIA’nın Elite versiyonundaki dört tekerlekten çekiş sistemine ek olarak, sürücü tarafı açılabilir cam tavan, deri döşemeler, arka cam perdeleri, shift by wire-tuşlu vites kolu ve elektrikli bagaj kapağına da yer veriliyor. Bu sayede konfor seviyesi artan aracın güvenlik açısından da yeni eklentileri var. Otomobili şeritte tutmak için Şerit Takip Asistanı-LKA ve Ön Çarpışma Önleyici-FCA gibi güvenlik donanımları kullanılıyor.

Hyundai STARIA, ülkemize 2.2 litrelik CRDi motor seçeneği ve 8 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman ile geliyor. Hem ekonomik hem de performanslı olan bu dizel motor, 177 beygir gücünde. Hyundai tarafından geliştirilen bu motorun maksimum torku ise 430 Nm. Önden ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle sunulan Hyundai STARIA, yepyeni bir platforma ve süspansiyon sistemine de sahip. Çoklu bağlantılı arka süspansiyonla üretilen otomobil, optimize edilmiş motor performansını en iyi şekilde yol aktarırırken aynı zamanda uzun süreli yolculuklarda ekstra konfor ve sürüş keyfi sunuyor.

Hyundai Staria 2.2 CRDI 177 PS Elite 4×4 fiyatı 935.950 TL olarak açıklandı.

Fabrikada yenilenmiş ikinci el araba dönemi Nisan ayında başlıyor! İkinci elin kaderi değişir mi?

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Dergilik uygulamasında bir sıkıntı var, düzelince yazacağım.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Hyundai Staria 4 çeker fiyatı.

Hyundai Staria 4 çeker fiyatı

Hyundai Staria 4 çeker fiyatı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba