Hyundai’nin İlk Elektrikli Yarış Arabası Veloster N ETCR 2020 Yarışları İçin Oldukça İddialı!

Hyundai Veloster N ETCR Özellikleri.
Hyundai Veloster N ETCR Özellikleri.

Hyundai Yarış Arabaları, Hyundai Elektrikli Araba, Hyundai Teknolojileri, Hyundai Elektrikli Yarış Arabası, detayları haberde. Hyundai Motorsport ekibi, markanın ilk elektrikli yarış arabası projesi olan yeni Veloster N ETCR ile pistteki ilk sürüşünü tamamladı. Budapeşte yakınlarındaki Hungaroring’de iki gün sürüş yapılan Veloster tüm testleri sorunsuz bir şekilde tamamladı. Testler esnasında mühendisler, arabanın şasi dengesi hakkında daha fazla bilgi sahibi oldular. Ayrıca elektrik motorundan alınan gücü en üst seviyeye çıkarmak için gerekli verimlilik çalışmalarını yaptılar. Hyundai Veloster N ETCR Özellikleri.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Touring Car yarışlarındaki uzmanlığını kullanarak Hyundai Motorsport, daha önce i30 N TCR ile kazandığı şampiyonluğu Veloster N TCR ile de gelecek yıl sürdürmek istiyor. Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ilk olarak tanıtılan Veloster N ETCR, markanın ilk elektrikli modeli olarak pek çok yeniliği de beraberinde getirdi. Ortaya yerleştirilmiş motor ve arkadan itişe sahip Veloster, zeminde yer alan bataryaları ve çift salıncaklı arka süspansiyonu ile daha önce Hyundai Motorsport bünyesinde yarışmış tüm modellerden farklı olmasıyla dikkat çekiyor.

Hyundai, gelişen teknolojilere hızla uyum sağlarken, Veloster N ETCR modeli Hyundai’nin önümüzdeki yıllarda çıkaracağı elektrikli ve yüksek performanslı araçlar için de yol gösterici olacak. Hyundai Motorsport Takım Direktörü Andrea Adamo, ‘Herhangi bir yeni projenin ilk testi her zaman çok önemlidir. Ancak Hyundai Veloster N ETCR ile bu daha da büyük önem arz ediyor. İlk elektrikli yarış arabamız ve ortada yer alan bir motorla arkadan itişli sürüşe sahip ilk şasimiz. Hyundai i30 N TCR ve Veloster N TCR ile çok güçlü Touring Car üretebileceğimizi gösterdik. 2020 yarışlarında çok iddialıyız. Ancak önümüzdeki aylarda şasiyi geliştireceğiz ve aynı zamanda akü ve motorlardan gelen gücü daha etkin bir şekilde kullanmak için çalışacağız’ dedi.

[irp posts=”7068″ name=”2020 Volkswagen Passat Eylül Ayının Sonunda Satışa Sunuluyor! Kaç Para Olur?”]

Hyundai Veloster N ETCR Özellikleri. Araba Habercisi Dergisi.

En Lüks Elektrikli Model Olan Rolls-Royce 103EX Yakın Bir Zamanda Konsept Olmaktan Çıkacak! 

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba