En Lüks Elektrikli Model Olan Rolls-Royce 103EX Yakın Bir Zamanda Konsept Olmaktan Çıkacak!

Rolls-Royce 103EX Tasarım Detayları.
Rolls-Royce 103EX Tasarım Detayları

Rolls-Royce’un 2016 yılında konsept tasarım olarak tanıttığı 103EX modeli dünya turunu tamamladı. Rolls-Royce’un İngiltere Goodwood’da yer alan merkezine geri dönen model, markanın elektrikli araçlara yönelik vizyonunu ortaya koyuyor. Rolls-Royce 103EX Tasarım Detayları.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

2016 yılında tanıtılan son derece yenilikçi otomobil, tamamen elektrikli motorla otonom sürüşe sahip ve teknolojisinde de yapay zeka barındırıyor. Rolls-Royce neredeyse dört yıl boyunca dünya çapında yaptığı sürüşlerde markanın uzman ekibiyle birlikte test edildi ve tanıtıldı. Modelin, Goodwood’a geri dönüşü ilgiyle karşılanırken, Rolls-Royce’un 103EX temelinde geliştireceği modeller de sabırsızlıkla beklenmeye başlandı.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Yeni Mitsubishi L200 mü? Toyota Hilux mu? Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz!

Rolls-Royce 103EX şimdiye kadar gördüğümüz tüm Rolls-Royce’lardan tasarımıyla ayrılıyor. Piyasada satılan Rolls-Royce otomobillerde olduğu gibi kapıların içinde şemsiyeler yer alıyor. Otomobilin dış gövdesindeki fütüristik tasarım çizgisinin iç mekana da yansıdığı görülüyor. İki kişilik oturma kapasitesine sahip olan Rolls-Royce 103EX’in iç mekanında transparan OLED ekran, ahşap döşemeler ve ipek halı da göz kamaştırıyor. Lüks detaylarıyla tüm dikkati üstüne çeken otomobilde tasarımıyla farkını ortaya koyan 28 inçlik lastikler bulunuyor.

Rolls-Royce Motor CEO’su Torsten Müller-Ötvös, ‘103EX’i tekrar evimizde görmekten mutluyuz. Uluslararası seyahatlerini neredeyse dört yıl sonra tamamlayan modelimizin artık eve dönüş vakti gelmişti. Şimdi bu projede çalışan ekibimizin testler boyunca edinilen tecrübelerini yeni modellerimize aktaracağız. İlk otonom ve tamamen elektrikli modelimiz olan 103EX, markamızın vizyonunu beyan etmesi açısından önemliydi. Elektrikli gelecekte lüksün zirvesinde yine Rolls-Royce modelleri olacaktır’ dedi.

Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısında Neler Var?

Peugeot 508 100 kilometrede 1.3 litre tüketiyor!

Volkswagen Passat Yarı Otonom Olarak Satışa Sunuldu.

3 Boyutlu Gösterge Panelleri arabaların yeni oyuncağı oluyor.

Citroen C5 Aircross Kompakt SUV sınıfını karıştırdı.

Honda Civic Type R ile Teste Çıktık.

Subaru Forester hibrit seçeneğiyle geliyor.

DS3 Crossback Kalitesi ile oyunu bozacak mı?

Amiral Gemisi Renault Koleos Yenilendi.

Elektrikli Porsche, Tesla’yı tahtından eder mi?

En Çok Satan Arabaları araştırdık.

Teknoloji Dergisi GoToTechno Ekim Sayısı Çıktı!

Teknoloji Dergisi GoToTechno Dergisi kolay anlaşılan diliyle ön plana çıkan bir dergi. Araba Habercisi Dergisi’nin hediyesi olmasının dışında Turkcell Dergilik üzerinden tüm sayıları ücretsiz okuyabilirsiniz.

Rolls-Royce 103EX Tasarım Detayları. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba