Hyundai Modelleri Yapay Zeka ile Sürücüleri İzliyor!

Hyundai Otonom Modeller Geliyor.
Hyundai Otonom Modeller Geliyor.

Hyundai Yapay Zeka, Hyundai Otonom, Otonom Hyundai Modelleri, Yapay Zeka Hyundai, Hyundai Sürücüsüz Araba Özellikleri, Hyundai Otonom Yorumları, Hyundai Otonom Modeller Geliyor.

Hyundai, dünyanın ilk yapay zekaya sahip hız sabitleme sistemini geliştirdiğini açıkladı. Geliştirilen teknoloji sayesinde sürücünün sürüş özelliklerine göre özgün bir sürüş deneyimi yaşatılması amaçlanıyor. Machine Learning based Smart Cruise Control (SCC-ML) adı verilen sistem Hyundai modellerinin gelecekte kullanacağı en önemli sistemlerden biri olarak öne çıkıyor. Hyundai Otonom Modeller Geliyor.

Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Skoda Vision IN Ne Zaman Satılacak? Yeni SUV Tanıtıldı!

Daha önceden geliştirdikleri Geliştirilmiş Sürüş Destek Sistemleri (ADAS) temelinde geliştirilen SCC-ML sistemi Hyundai modellerindeki otonom sürüşün de habercisi. Yeni Hız Sabitleme sistemi hakkında açıklama yapan Hyundai Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Woongjun Jang, ‘SCC-ML sistemi ADAS sistemimiz üzerine inşa edildi. Ancak çok daha gelişmiş bir sistem olarak yarı-otonom sürüş özelliklerine de sahip. Hyundai olarak yapay zeka kullanımını en üst düzeye çıkararak otonom sürüş konusunda sektörde lider marka olmak istiyoruz’ dedi.

Hyundai Modelleri Yapay Zeka ile Sürücüleri İzliyor!

SCC-ML sistemi sayesinde sistem sürekli sürücünün sürüş özelliklerini izliyor ve özgün bir profil çıkarıyor. Buna göre de sistem, adaptif sürüş esnasında sürücünün sürüş alışkanlıklarına göre bir hızlanma ve yavaşlama yapıyor. Hava koşullarını ve yol durumunu da anlık olarak kontrol eden sistem hem sürücü alışkanlıkları doğrultusunda hem de güvenli bir sürüş gerçekleşmesini sağlıyor. Şerit takip sistemiyle birlikte SCC-ML sistemi sayesinde Level 2.5 otonom sürüş gerçekleşiyor.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Makyajlı Renault Megane Tanıtıldı! Ne Zaman Satılacak?

Hyundai Otonom Modeller Geliyor. Araba Habercisi Dergisi.

Araba Habercisi Şubat 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 14. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba