İkinci el otomobil pazarında en çok hangi modeller tercih ediliyor? İstanbul’un favori modeli Fiat Egea!

ikinci el araba tercihleri 2022.
ikinci el araba tercihleri 2022.

İkinci el otomobil pazarında en çok hangi modeller tercih ediliyor? İstanbul’un favori modeli Fiat Egea! ikinci el araba tercihleri 2022.

Instagram Hesabım

sahibinden.com verilerinden hazırlanan sahibindex Mayıs Vasıta raporuna göre ayın en çok ilan verilen kategorisi Otomobil oldu. Otomobili; Minivan & Panelvan, Arazi/ SUV & Pick-up, Motosiklet ve Ticari Araçlar takip etti.
Satılan otomobil sayısı, Nisan ayına oranla %15 arttı. Satışa sunulan otomobil sayısı önceki aya göre %5,3 arttı, 2021 Mayıs ayına göre ise %16,9’luk artış gerçekleşti. Marka & Model sıralamasında ilk sırayı Renault – Clio aldı.

Sıralama, Volkswagen Passat’tan sonra, Opel – Astra, Renault – Megane ve Ford Focus ile devam etti. En çok otomobil ilanı veren ilk 3 il ise İstanbul, Ankara ve İzmir oldu.

İstanbul’un favori marka modeli Fiat Egea, Ankara’nınki, Ford Focus, İzmir’inki ise Honda Civic oldu. En çok ilanı verilen Arazi/ SUV & Pick-up markası Nissan oldu.

Mayıs ayında en çok beyaz, gri, siyah, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan ve 2016 model yılı olan araçların ilanı yayınlandı. Tüm ilanlar arasında araçların %29,6’sı 0 – 100bin kilometre aralığında yer aldı. İlanların %21,7’si ise 300.001 – 500.000 TL aralığında satışa sunuldu. Mayıs ayında ilan bakanların en çok ilgisini çeken marka sıralamasında liderlik Volkswagen’in oldu; sıralama Renault, BMW, Opel ve Fiat şeklinde devam etti. Araçlar en çok gece 22:00-23:00 aralığında incelendi, ilanlara ortalama bakılma süresi ise 10 dakika 13 saniye oldu.

0 kilometre Peugeot 2008’in yetkili satıcı fiyatı 900 bin lirayı geçti! Küçük SUV modelin yeni fiyatları nasıl?

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

ikinci el araba tercihleri 2022.

ikinci el araba tercihleri 2022.

ikinci el araba tercihleri 2022.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba