Ülkemizde bulunmayan otomobilleri dünyanın neresinden olursa olsun satın alabileceksiniz!

Lüks Otomobillerin Yeni Adresi Albayrac.
Lüks Otomobillerin Yeni Adresi Albayrac.

Lüks Otomobillerin Yeni Adresi Albayrac, Klasik Otomobil Albayrac, Türkiye’de Bulunmayan Araçları Satın Al, Lüks Araba Satışı Albayrac açıldı.

Ülkemizde bulunmayan otomobilleri dünyanın neresinde olursa olsun satın alabileceksiniz! Nasıl mı? Lüks Otomobillerin Yeni Adresi Albayrac.

Instagram Hesabım

Türkiye’de bulunması zor olan araçların, kişiye özel olarak temin edilmesini sağlayan yepyeni bir platform Albayrac faaliyetlerine başladı. Ülkemizde bulunamayan otomobilleri dünyanın neresinde olursa olsun temin eden ve albayrac.com web sitesi üzerinden hizmet veren şirket; talep edilen aracın tüm uluslararası nakliyesi, ithalatı ve plakalanma süreçlerini de titizlikle yürütüyor. Hypercar’lardan standart bir elektrikli araca, klasik otomobillerden yatırımlık otomobillere kadar her türlü aracı en güvenilir şekilde alıcılarla buluşturma hedefiyle kurulan Albayrac, aynı zamanda Türkiye’deki araçların ihraç edilmesine yönelik hizmetler de sunuyor. Konuyla ilgili bilgiler veren albayrac.com’un kurucusu Ferhat Albayrak, “Pandemi olmasına rağmen lüks araçlara yönelik önemli bir ilgi var. “Dünyaya bir kere geleceğiz” düşüncesi ya da hayalini kurdukları araca hızlıca sahip olma isteği satışları bir miktar hareketlendirdi. Şimdiye kadar 600 bin Euro’luk 2. el bir Ferrari satışı gerçekleştirdik, iki adet de yeni Porsche Taycan siparişi aldık. Klasik otomobillerden, hypercar’lara kadar da 10’un üzerinde araç için görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

albayrac.com’un kurucusu Ferhat Albayrak: “Koronavirüs, araç paylaşım uygulamalarına olan ilgiyi azaltacak.”

Açıklamasında pandeminin otomotiv sektöründe yaratacağı değişimlerden de söz eden Ferhat Albayrak, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Pandemi süreciyle birlikte gündeme girecek konuların başında otonom araçlar geliyor. Otonom araçların geliştirilmesi ve bunların yollarda test edilmesinin motive edilmesiyle ilgili çalışmalar hızlanacaktır. Öte yandan, araç paylaşım sistemlerinin sağlıklı çalışmayacağını her zaman vurgulayan birisi olarak, pandemi ile birlikte artık kimsenin kolay kolay araç paylaşım sistemlerine ilgi duymayacağını düşünüyorum. Bunun aksine, kendi kendine giden ve içinde sürücüsü olmayan araçların yollarda olduğu andan itibaren tüketici beklentileri oldukça farklılaşacak. Yakın gelecekte insanların artık biraz daha otomobil konusunda otomasyon sistemlere doğru yöneleceğini düşünüyorum.”

Akaryakıt Fiyatları Bugün Nasıl? Altı Farklı Benzincinin Karşılaştırmalı Fiyatlarıyla Birlikte!

Lüks Otomobillerin Yeni Adresi Albayrac.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba