İnci GS Yuasa 50 milyonuncu aküsünü banttan indirdi

Akü sektörünün lider firmalarından İnci GS Yuasa, Japon akü devi GS Yuasa ile ortaklığının 3’üncü, kuruluşunun 34’üncü yıl dönümünü İzmir’de düzenlenen törenle kutladı. İnci GS Yuasa ailesinin bir araya geldiği törende 10,20 ve 30 yıllık çalışanlara kıdem ödülleri verildi. İnci GS Yuasa akü 34 yaşında

Yeni yaşında 50 milyonuncu aküsünü banttan indirmenin gururunu yaşayan akü sektörünün lider markalarından İnci GS Yuasa, GS Yuasa ile ortaklığının 3’üncü, kuruluşunun 34’üncü yılını İzmir’de çalışanları ve ortaklarıyla kutladı.

İnci GS Yuasa ailesinin buluştuğu gecede İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök, İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik ve İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktör Vekili Hirofumi Umetani çalışanlara seslendi.

İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik

İnci GS Yuasa’nın 34’üncü yılında, deneyim ve teknolojiyi birleştirerek yol aldığını belirten İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik, enerji sektörünün büyük bir hızla dönüştüğünü söyledi. İnci GS Yuasa’nın İzmir’de, Türkiye’de ve dünyada sektörüne öncülük eden şirketlerden biri olduğunu vurgulayan Elbirlik şöyle konuştu:
“Sektörünün global devlerinden Japon ortağımız GS Yuasa’nın asırlık bilgi, birikim ve tecrübesinden de yararlanarak Türkiye’de sektörün teknoloji ve hizmet lideri olarak başarıları çoğaltmaya devam ediyoruz.”

İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktör Vekili Hirofumi Umetani

İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktör Vekili Hirofumi Umetani, “Ortaklığımızın 3’üncü yılında 50 milyonuncu akümüzü üretim bandından indirdik. 50’nci yılımız için belirlediğimiz hedef, 150 milyon akü üretmek. Bu noktada en büyük güvencemiz ve desteğimiz 2019 yılında hizmete alacağımız 3’üncü fabrikamız olacak. Güçlü ortaklığımız sayesinde yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Dünyanın lider kuruluşlarından olmanın verdiği sorumlulukla daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz ve dünyanın enerji depolama lideri pozisyonumuzu pekiştireceğiz. Her zaman söylediğim gibi bence parlak gelecek bizi bekleyen bir şey değil. Benim inancıma göre onu gidip biz almalıyız” dedi.

İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök

İnci GS Yuasa’nın ortaklığının 3’üncü, kuruluşunun 34’üncü yaşını kutlayarak sözlerine başlayan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök, “Bugün İnci Holding olarak yeni açılacak olan akü tesisimiz ile birlikte 8 üretim tesisimizde toplam üretimimizin yüzde 63’ünü 100’den fazla ülkeye ihraç eden bir konuma geldiysek bunda her bir çalışanımızın emeği büyük! Bölgemizden tüm dünyaya ihracat yapan, ürünleri tüm dünyayı dolaşan bir şirket olarak hem Ege’nin hem de ülkemizin gelişimi için çalışıyoruz. Daha çok üretip daha çok katkı sağlayacağız. Bu doğrultuda şirket vizyonumuzu da ‘Geleceğin iş alanlarında, uluslararası yatırımlarla, şirket değerini katlayarak yeni nesillere aktarıyoruz’olarak yeniledik” dedi.
Törende, İnci Holding ve GS Yuasa iştiraki İnci GS Yuasa’da 10, 20 ve 30 yılını dolduran çalışanlara kıdem ödülleri verildi. İnci GS Yuasa ailesi 34’üncü yaş günü pastasını hep birlikte kesti.

[irp posts=”1761″ name=”Yeni Skoda Fabia Türkiye’de 88 bin TL’ye satışa sunuldu”]

İnci GS Yuasa akü 34 yaşında

Araba Habercisi Murat Tosun

Yeni Skoda Fabia Türkiye’de 88 bin TL’ye satışa sunuldu

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba