Volkswagen Jetta Markası Nedir? Hangi Modelleri Var? Bu Jetta O Jetta Değil!

Jetta Modelleri Hangileri?
Jetta Modelleri Hangileri?

Jetta Modelleri Hangileri, Volkswagen Jetta Markası, VW Jetta Markası Modelleri, Yeni Jetta Modelleri, 2020 Jetta Modelleri.

Jetta Büyümeye Devam Ediyor! Avrupa Basınında da Haberler Servis Edilmeye Başladı! Bu durum onun daha da büyüyeceğinin en önemli ispatı olarak yorumlanmaya başladı. Jetta Modelleri Hangileri?

Instagram Hesabım

Volkswagen’in Çin pazarı için kurduğu Jetta markası büyümeye devam ediyor. Jetta’nın Avrupa pazarlarında da satışa sunulmaya başlaması artık kesin gibi görünüyor. Avrupa medyasına da Jetta markası ile haberlerin servis edilmeye başlanması onun daha da büyüyeceğinin en önemli ispatı olarak görülüyor.

Volkswagen Jetta Markası Nedir?

Markanın piyasaya sürülmesinden sekiz ay sonra, Jetta dünyanın en büyük otomotiv pazarı Çin’de pazar payını yüzde 1’e çıkardı. Bu kadar kısa bir süre içinde bu gerçekten görülmemiş bir başarı. Çin otomotiv pazarı Nisan ayı sonuçlarında JETTA müşterilere 13.500 araba teslim etti. Bu, dünyanın en büyük otomotiv pazarının yaklaşık yüzde birine eşit. Çin tarihindeki en iyi markalardan birinin olabileceğinin en önemli göstergelerinden birisi bu. Jetta Çin otomotiv pazarında Ocak ayından Nisan ayına kadar 38.000 otomobil sattı. Peki nedir bu Volkswagen Jetta markası? Volkswagen Group Eylül 2019’da yepyeni bir marka kurdu ve buna hepimizin çok iyi tanıdığı bir isim olan Jetta ismini verdi. Jetta markası sadece Çin pazarı için ortaya çıkarılan bir markaydı. Ancak son günlerde Jetta markasının elde ettiği başarı Volkswagen Group’un iştahını kabarttı. Jetta markası kurulduğu Eylül 2019’dan itibaren Çin’de 81 bin adetlik başarılı satış rakamlarına ulaştı.

Jetta Modelleri Hangileri?

Jetta’nın Çin piyasasındaki başarılı başlangıcı Mart ayında satışa sunulan VS7 SUV modelinin tanıtımı ile daha da güçlendirildi. Çin otomotiv pazarında Jetta, VS7, VS5 SUV ve VA3 sedan ile rakiplerine karşı mücadele ediyor. JETTA markası Covid-19 salgının ardından ilk özel aracına uygun fiyatla sahip olmak isteyen müşterilere hitap ediyor. İki SUV ve bir sedan model ile Jetta Çin otomotiv pazarına çok iddialı bir giriş yaptı. Bunu diğer pazarlarda da yapmaması için önünde bir engel görmüyorum.

2020 model arabalar ne zaman gelecek? Haziran ayında yeni otomobiller Türkiye’ye geliyor!

Jetta Modelleri Hangileri
Jetta VS7 SUV

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba