Yeni Elektrikli Kia HabaNiro Gerçek mi?

Kia HabaNiro Konsept Yorum
Kia HabaNiro Konsept Yorum

Kia, elektrikli arabalardaki vizyonunun işaretlerini veren konsept tasarımını ortaya çıkardı. Kia HabaNiro adını verdiği konsept tasarım tamamen elektrikli ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip. 480 km. menzile sahip olacak model, 5. Seviye otonom sürüş özelliği de sunuyor. Kia HabaNiro Konsept Yorum

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergileri.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Kia Amerika Dizayn Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Tom Kearns, HabaNiro konsept modeliyle ilgili açıklamalarda bulundu. ‘Bu modelimizi tasarlarken hem şehir hayatına uygun hem de off-road koşullarına uygun bir elektrikli model olarak tasarladık. Aracımızı herkes ve her şey için tasarladık. Ortaya çıkan tasarımı görünce çok beğendik. Yollarda görmek için sabırsızlanıyoruz’ dedi.

Yeni Peugeot 208 Kaç Para Olacak?

Kia HabaNiro ile yeni bir segment yarattığını ifade ediyor. HabaNiro, sektörde kompakt crossover segmentine girse de Kia yeni bir tanımlama kullanıyor. Her Şey İçin Elektrikli Araba adı verilen bu segment ECEV (Electric Car for Everything) olarak adlandırılıyor.

Konsept tasarım oldukça fütüristik ögelere sahip olarak göze çarpıyor. Önde V şeklindeki LED farlar gelecekten gelen bir aracı çağrıştırıyor. Farklı renkli tampon ve C sütunu tasarımıyla da sportif bir görüntü sağlıyor. 20 inçlik jantlar ve geniş ebatlı lastikleriyle de yere sağlam basan HabaNiro, yaklaşma açısını artıran tampon ve lastik arasındaki mesafenin kısa olması sayesinde de arazi kabiliyetleri hakkında ipucu veriyor.

Yeni Volkswagen Passat Ekim Rekorunu Geçemedi!

Kia, konsept tasarıma yakışır şekilde kapılarını yukarıya doğru kelebek gibi açılır şekilde dizayn etmiş. İlk bakışta 3 kapılı gibi görünen araç, arka kapılarda değişik bir tasarıma ve gizli kapı kollarına sahip. Konsept tasarım olduğu için iç tasarımda da bolca teknolojik ögeler kullanılmış. Seri üretimde yer alır mı bilinmez ancak Kia’nın gelecek modellerine ait vizyonu ortaya koyması açısından HabaNiro önemli bir konsept tasarım olmuş.

[irp posts=”3751″ name=”Youtube MSE Medya Kanalında Mercedes CLS 400d Testim Yayında! Abone Ol Kaçırma!”]

Kia HabaNiro Konsept Yorum

Araba Habercisi Dergisi

1 Kadın 1 Erkek Volvo XC40 D4 AWD 190 Beygir Testi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba