Yeni Skoda Scala Almanya’da 17 bin Euro!

Skoda Scala Türkiye Satış Tarihi, Yeni Skoda Scala Ne Zaman Satılacak, Yeni Skoda Scala Kaç Para, Yeni Skoda Scala Yorumları, Yeni Skoda Scala Fiyatları. Kompakt HB sınıfının yeni oyuncusu Skoda Scala’nın ne zaman satışa sunulacağı belli oldu. Yeni Skoda Scala Fiyatları.

Yeni Skoda Scala markanın ucuz modellerinin yükseleceği platformu ilk kullanan modellerden biri. Almanya’da fiyat 17 bin Euro’dan başlıyor. Seat Leon’un Almanya fiyatı 22 bin Euro’dan başlıyor. Yani Skoda Scala yepyeni olmasına rağmen eskiyen Seat Leon‘dan 5 bin Euro daha ucuz.

Yeni Skoda Octavia Ne Zaman Satılacak? Küçük Hacimli Dizel Otomatik Seçeneği Olacak mı?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Skoda, markayı geleceğe taşıyacak yeni tasarım dili ve teknolojik atılımını ilk kez Scala modeli ile gösterdi. Sınıfındaki standartları yeniden belirleyecek denen yeni model karakteristik yeni bir tasarım diline ve ileri teknolojilere sahip. Skoda’nın ileriye doğru yaptığı atılımı temsil eden Scala’nın ismi ise, Latince “basamak“ veya “merdiven“ anlamına geliyor.

Skoda Scala Türkiye’de Ne Zaman Satılacak?

Avrupa ülkelerinde rakiplerine göre uygun diyebileceğimiz 15 bin Sterlin etiketle Yeni Skoda Scala Satılıyor. Kompakt HB Skoda Scala 2020’nin ilk aylarında Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. HB sınıfında rekabetçi bir fiyat olan 110 bin TL sınırında fiyatlandırma olması normal olacak.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Sevilmeyen Skoda logosu tarih oldu

Skoda Vision RS konseptinden ilham alan sıra dışı tasarımıyla birlikte fonksiyonelliği ve ileri bağlantı teknolojilerini Scala’da buluşturuyor. Uygun fiyatlı otomobillerin yükseleceği MQB A0 platformu üzerine yapılan Scala, yenilenen tasarım dili kapsamında, önemli bir yenilik daha getiriyor. Aracın bagaj kapağının üzerinde artık logo yerine büyük harflerle Skoda ismi yer alıyor. Üst donanım paketinde sunulan, 18 inç büyüklüğünde jantlar ve genişletilmiş arka cam da dinamik tasarıma katkı sağlıyor.

2019 Skoda Scala genişlik

Scala, mümkün olan en uzun aks aralığı ve arka bölümüyle de öne çıkıyor. Sonuç olarak kompakt boyutlara karşın içeride geniş bir yaşam alanı sunulacak. 2,649 mm aks aralığı sahip aracın uzunluğu 4,362 mm, genişliği 1,793 mm ve yüksekliği ise 1,471 mm. Aerodinamik tasarımı sayesinde ise rüzgar direnci katsayısı sadece 0.29 cd olacak.

Skoda Scala’nın kapıları telefonla açılacak

Opsiyonel olarak sunulan ‘Sanal Kokpit“ özelliği, 10.25 inç’lik ekranıyla segmentinin en büyüğü olarak Scala’da öne çıkıyor. Ortaya konumlandırılan dokunmatik ekran 9.2 inç boyuta kadar tercih edilebilecek. Bu merkezi ekran, sürücü ve yolcular tarafından rahatlıkla okunabilecek şekilde tasarlandı. Scala, akıllı telefon ile aracın kapılarını açıp/kapama özelliğinden diğer online servislere kadar birçok bağlantı teknolojisini de sunacak. Sayısız Simply Clever özellik sunacak olan Scala, segmentinde ilk kez elektrikli bagaj kapağı sunan model olarak öne çıkıyor.

Skoda Scala motor seçenekleri neler?

Yeni Skoda Scala, Skoda markasının en verimli motor seçenekleriyle satışa sunulacak. 90 HP’den 150 HP’ye kadar farklı güç çıkışlarına sahip motorlarıyla geniş bir ürün yelpazesi yer alacak. Scala’da üç farklı güce sahip 1.0 lt, 1.5 lt ve 1.6 litre TDI dizel motorların yanı sıra 1.0 G-TEC çevre dostu doğal gazlı (CNG) motoru da seçenekler arasında yer alacak. En üst düzeyde aktif ve pasif güvenlik teknolojileriyle donatılan Scala, LED ön ve arka farlar, geniş bagaj alanı ve sayısız pratik özelliğiyle sınıfında yepyeni bir sayfa açacak.

Skoda Scala Türkiye Satış Tarihi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba