Kia İddialı Modelleriyle Tüm Dünyada Satışlarını Artırmaya Devam Ediyor

KIA Satış Rakamları 2018

KIA, global satışlarını yüzde 2,4 artırdı. KIA Satış Rakamları 2018.

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Yorumları, Araba Testleri, Kia Haberleri, Kia Yorumları gibi bilgiler haberde.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Güney Koreli otomotiv devi KIA, Avrupa ve birçok ülkede daralan otomotiv pazarına rağmen büyümesine devam etti. Güney Kore ve tüm yurt dışı pazarlarda toplamda KIA 2 milyon 812 bin 200 adetlik satış gerçekleştirdi ve küresel anlamda yüzde 2,4 büyüme kaydetti.

Türkiye’de bir Anadolu Grubu markası olan Çelik Motor bünyesinde faaliyet gösteren KIA globalde; binek, karavan ve hafif ticari araç segmentinde yüzde 2,4’lük büyüme kaydederek toplamda 2 milyon 812 bin 200 adetlik satış gerçekleştirdiğini duyurdu.

KIA’nın En Çok Hangi Modeli Satıyor?

KIA Motors Corporation tarafından yapılan açıklamada 2018 yılında en çok Sportage ve Rio modellerinin tercih edildiği; 500 bin adetten fazla KIA Sportage, 355 bin 852 adet KIA Rio satışı gerçekleştiği belirtildi.

2019 yılında da büyüme hikayesine devam etmek isteyen KIA, yıl sonunda küresel piyasada toplam 2,92 milyon adet satış hedefliyor.

[irp posts=”2680″ name=”Güvenli Araba Kullanma Teknikleri Videosu MSE Medya Kanalımızda Yayınlandı”]

KIA Satış Rakamları 2018

Araba Habercisi Murat Tosun

Güvenli Araba Kullanma Teknikleri Videosu MSE Medya Kanalımızda Yayınlandı

KIA Satış Rakamları 2018, Kia Modelleri 2019, KIA ikinci el, Kullanılmış KIA Modelleri, KIA Kaç Tane Satıyor, KIA En Çok Satan Model, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri

KIA Satış Rakamları 2018, Kia Modelleri 2019, KIA ikinci el, Kullanılmış KIA Modelleri, KIA Kaç Tane Satıyor, KIA En Çok Satan Model, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri
KIA Satış Rakamları 2018

KIA Kampanyaları 2019

Kampanya kapsamında KIA Cerato ve KIA Stonic 50 bin TL’ye 18 ay taksit ve yüzde 1,55 faiz avantajıyla otomobil severlerle buluşuyor.

Güney Koreli otomotiv KIA, yeni yılda kampanyalarına ara vermeden devam ediyor. Kampanyalar kapsamında KIA Cerato ve KIA Stonic modellerinde 50 bin TL’ye 18 ay taksit ve yüzde 1,55 faiz avantajı sunuluyor.

KIA Stonic’de 7.500TL indirim fırsatı
KIA’nın B SUV segmentinde dinamik ve ödüllü tasarımıyla dikkat çeken otomobili Stonic, 31 Ocak tarihine kadar 7.500TL indirim fırsatıyla satışa sunuluyor. KIA Stonic, 17 inç alüminyum jant, LED gündüz farları, 7 inç dokunmatik ekranı, geri görüş kamerası, sunroof ve otomatik şanzıman özellikleriyle KIA yetkili satış noktalarında yeni sahiplerini bekliyor.

Dizel Otomatik KIA Cerato Prestige 123.700TL
KIA’nın geniş iç hacmi, düşük yakıt tüketimi ve keyifli sürüşü ile sınırları zorlayan modeli KIA Cerato Prestige, dizel otomatik fırsatıyla 31 Ocak’a kadar 123.700 TL’den satışa sunuluyor. KIA Cerato Prestige fiyat ve dizel motor avantajının yanı sıra otomatik şanzımanı, geri görüş kamerası, ön ve arka park sensörü, 7 inç dokunmatik ekranı ve sunroof gibi sınıfında bulunmayan pek çok özelliğiyle KIA yetkili satış noktalarında yeni sahipleriyle buluşmak için hazır.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba