Kia XCeed IF Tasarım Ödülü Kazandı

Kia XCeed Ödelleri, Kia XCeed IF Tasarım Ödülü, XCeed Ödülleri, Kia XCeed Hibrit Özellikleri, Kia XCeed Hibrit Fiyatları.

KIA, 2019 yılında tanıtılan Ceed ailesinin yeni üyesi XCeed modeliyle 2020 iF Tasarım Ödülleri’nde “ürün” kategorisinde ödül kazandı. XCeed’in de ödül almasıyla birlikte Ceed ailesinin tamamı iF Tasarım Ödülü’ne sahip olmuş oldu. KIA ayrıca, geçtiğimiz yıl Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk kez gösterilen “Imagine by KIA” ile “profesyonel konsept” kategorisinde iF Tasarım Ödülü kazandı. Kia XCeed IF Tasarım Ödülü.

Youtube Kanalımız.

Dacia Duster LPG 114 bin TL dediler 0 faiz kampanyası da eklediler

Kia XCeed IF Tasarım Ödülü.

KIA böylece, ilk olarak 2010 yılında kazandığı iF Tasarım Ödülleri’ne yenilerini ekledi ve toplamda 20 adet iF Tasarım Ödülü’nün sahibi olmuş oldu.

Kia XCeed Hibrit Ne Zaman Satılacak?

Kia XCeed Plug-in Hybrid Avrupa’da siparişlere açıldı. Kia XCeed PHEV Nisan ayından itaberen satılmaya başlayacak.

Fiat Egea Almanya’da En Dayanıklı Otomobil Seçildi

Kia XCeed Hibrit özellikleri neler?

Kia XCeed Plug-in Hibrit için dizel katili demem mümkün. 1.6 litrelik GDi benzinli motor, 8.9kWh pil ve 44.5kW elektrik motoru ile birleştirilmiş. Yeni güç aktarma sistemi, bir lityum polimer pil takımını, bir elektrik motorunu ve verimli bir 1.6 litrelik GDi (Benzinli Doğrudan enjeksiyon) motorunu bir araya getiriyor. Kia XCeed Hybrid 139 HP güç ve 265 Nm tork üretiyor. Bu veriler gerçekten iddialı.

Groupe PSA Türkiye 2019 Sonuçlarını Açıkladı!

Kia XCeed Hibrit menzili ne kadar?

Kia XCeed Hybrid şanzıman açısından kardeşlerinden farklılaşmış. Geleneksel e-CVT şanzıman yerine 6 ileri oranlı çift kavramalı şanzıman kullanılmış. Kia XCeed Plug-in Hybrid sadece elektrikle 58 kilometre gidebiliyor. Pillerin tam kapasite şarj olması için gereken zamansa 2 saat 15 dakika.

Kia XCeed Hibrit, 7 yıl ya da 160 bin kilometre garanti ile satışa sunulacak. Bu garanti elektrik motoru ve pil kullanan bir araç için iddialı rakamlar.

2020 Opel Corsa Satış Tarihi Resmen Açıklandı!

Araba Dergileri, Otomobil Dergileri.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba