Volkswagen Golf 8 GTD İlk Detayı Ortaya Çıktı

Volkswagen Golf 8 GTD, Volkswagen Golf 8 GTD Fotoğrafı, 2020 Golf GTD, Yeni Golf GTD, Yeni Volkswagen Golf GTD, 2020 VW Golf GTD.

Volkswagen Golf 8 GTD ilk detay gösterimi yapıldı. Size bir şey söyleyeyim mi? En iyi Golf 8 asıl şimdi geliyor. Volkswagen Golf 8 GTD Fotoğrafı bunu net bir şekilde ortaya koyuyor.

Youtube Kanalımız.

Dacia Duster LPG 114 bin TL dediler 0 faiz kampanyası da eklediler

Yeni Volkswagen Golf 8 GTD Ne zaman tanıtılacak?

Volkswagen tarafından yapılan açıklamada Yeni Golf GTD’nin Mart ayının başında tanıtılacağı belirtildi. Cenevre Otomobil Fuarı’nda 2020 Golf GTD resmen tanıtılacak. Bunun öncesinde aracın yüz tasarımıyla ilgili bir kare paylaşıldı.

2020 Skoda Enyaq Ortaya Çıktı! Özellikleri Neler?

2020 Golf 8 GTD Özellikleri neler?

Volkswagen Golf 8 GTD için aslında çok fazla bilgi açıklanmadı. Yeni Golf GTD motoru yüksek performansı maksimum verimlilikle birleştiriyor denildi. NOx emisyonlarını büyük ölçüde azaltmak için iki katalitik konvertör kullanılmış.

Yapılan açıklamalarda şimdilik en güçlü Golf 8 olacağı da belirtiliyor. Golf 7 GTD 181 beygir güç üretiyor, 100 km/s hıza 7.5 saniyede çıkıyor ve son hızı 230 km/s olarak belirtiliyordu. İlk olarak 1982’de Volkswagen Golf GTD’yi satışa sundu. Aracın tasarımıyla ilgili en sevindirici gelişme açıklanan bu fotoğrafın seri üretime neredeyse aynen geçecek olması. Golf GTD’nin karizmatik yüz tasarımı, iddialı bir dinamizm ve kendine güven kombinasyonunu yansıtıyor.

Volkswagen Polo’ya Yeni Donanımla Gençlik Aşısı Yaptılar

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba