Bridgestone’un Blizzak LM005 lastiği ADAC 2020 Kış Lastikleri Testinde sınıfının en iyi lastiği seçildi!

Kış lastiği testleri 2020

Bridgestone Blizzak LM005 kış lastiği, Kış lastiği Bridgestone Blizzak LM005, Kış lastiği testleri 2020, 2020 kış lastiği testleri.

Bridgestone’un Blizzak LM005 lastiği ADAC 2020 Kış Lastikleri Testinde sınıfının en iyi lastiği seçildi! Bridgestone Blizzak LM005 kış lastiği, Kış lastiği Bridgestone Blizzak LM005, Kış lastiği testleri 2020, 2020 kış lastiği testleri.

Instagram Hesabım

Bridgestone’un kış sezonu için üretmiş olduğu en üst sınıf ürünü Blizzak LM005, ADAC 2020 Kış Lastikleri Testinin kazanan lastiği oldu. Sürücülere zorlayıcı kış koşullarında iddialı kontrol ve güvenlik performansı sağlamak için tasarlanan Blizzak LM005, kuru ve karla kaplı yol koşullarına ek olarak ıslak tutunma performansında da göstermiş olduğu dengeli performansı ile tüm kış yol koşullarında kullanıcıları etkilemeyi başardı. Blizzak LM005, tüm bu özellikleriyle Avrupa’nın en büyük değerlendirme kurumu olan ADAC’ın uzmanları tarafından genel değerlendirme klasmanında 2.0 notunu alarak -teste katılan tüm lastiklere verilen en yüksek not- değerlendirmeye katılan 15 lastik profili içerisinde 1 numaralı lastik olarak seçildi.

Güvenilir bir performans için iddialı teknoloji

Bridgestone’un Blizzak LM005 modelinin iddialı özellikleri ve performansı, lastik mühendisliğinde son teknolojinin sonucu olarak ortaya çıkıyor deniyor. Desen için Bridgestone’un kullanmış olduğu yüksek silika içerikli Nano ProTech hamur karışımı, lastiği soğuk hava koşullarında yumuşak tutmaya yardımcı olarak üst seviyede çekiş performansı sağlıyor. Ayrıca lastiğe ıslak ve karlı yol koşullarında en iyi performansı vermesi için yardımcı oluyor. Kendisine özgü zik-zak oluklu desen yapısıyla tasarlanmış olan lastik, su tahliyesini artırarak lastiğin yola tutunmasını iyileştiriyor. Tüm bu özelliklerin oluşturduğu sinerji ile ortaya çıkan başarılı sonuçlar çerçevesinde LM005, Avrupa Birliği lastik etiketi değerlendirmelerine göre ıslak tutuş sınıfında desene ait tüm ebatlarda “A” etiket değerlendirmesine ulaşan ilk kış lastiği olma başarısını göstermiştir.

İkinci el araç fiyatları düşüyor! İşte 15 ikinci el aracın Kasım ve Aralık 2020 fiyat karşılaştırması!

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2020 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Aralık 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 23. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 23. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 23 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Kış lastiği testleri 2020.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba