En prestijli uluslararası ticari araç ödülü Groupe PSA’nın üçüzlerinin oldu! İşte o büyük ödül!

Peugeot e Expert IVOTY
Peugeot e Expert IVOTY

Peugeot e Expert IVOTY, Citroen e Jumpy IVOTY, Opel Vivaro e IVOTY, Vaxhall Vivaro e IVOTY, Groupe PSA IVOTY.

Groupe PSA, yeni nesil tamamen elektrikli kompakt van sınıfında 2021 Uluslararası Yılın Vanı (IVOTY) ödülünü kazandı. Peugeot e-Expert, Citroën ë-Jumpy, Opel Vivaro-e ve Vauxhall Vivaro-e serisi için bu en prestijli uluslararası ödül, Groupe PSA HTA1 serisi için elektriğe geçiş stratejisinin uygunluğunun tanınması anlamına geliyor. En prestijli ticari araç uluslararası ödülü Groupe PSA’nın üçüzlerinin oldu! İşte o büyük ödül! Peugeot e Expert IVOTY, Citroen e Jumpy IVOTY, Opel Vivaro e IVOTY, Vaxhall Vivaro e IVOTY, Groupe PSA IVOTY.

Instagram Hesabım

24 Avrupa ülkesinden ve Rusya’dan 24 bağımsız gazeteci ve uzmandan oluşan jüri, yeni Peugeot e-Expert, Citroën ë-Jumpy, Opel Vivaro-e ve Vauxhall Vivaro-e’yi -hafif ticari araç yelpazemizdeki ilk elektrikli araç- 2021 «Uluslararası Yılın Vanı» (IVOTY) seçti. Yeni Peugeot e-Expert, Citroën ë-Jumpy, Opel Vivaro-e ve Vauxhall Vivaro-e, iş yaşamının bir parçası olarak tasarlandı ve tüm müşterilere ödün vermeden taşıma kapasiteleri ve yükleme hacimleri sunuyor. Yeni nesil teknolojilerden, destek sistemlerinden ve müşterilerimizin güvenliği ve rahatlığına olan bağlılığımızdan destek alıyorlar.

IVOTY Başkanı Jarlath Sweeney jürinin kararını şu şekilde yorumluyor:
“PSA dörtlüsü, Avrupa pazarında 300 kilometreden fazla bir menzil ile satışa sunulan ilk elektrikli vanlardır. Mükemmel sürüş kabiliyetiyle kusursuz bir şekilde üretilmişlerdir ve daha düşük gürültü seviyelerine sahip olmaları dışında, sürüş hissini dizel versiyondan ayıran pek bir fark yoktur. Kompakt vanların tamamen elektrikli versiyonlarıyla PSA dörtlüsü, profesyonel işletmelerde e-mobilite için muazzam itici bir güç sağlıyor ve emisyonsuz taşımacılığın yaygınlaştırılmasını ve ölçeklendirilmesini zorunlu kılıyor.”

Uluslararası Yılın Vanı Ödülü 1992’de başlatıldı. Jüri, hafif ticari araçlar konusunda uzmanlaşmış bağımsız dergilerden 24 gazeteci ve yayıncıyı bir araya getiriyor.

İkinci el araç fiyatları düşüyor! İşte 15 ikinci el aracın Kasım ve Aralık 2020 fiyat karşılaştırması!

Dört markanın kompakt vanlarının tamamen elektrikli versiyonları kuzey Fransa’daki Hordain fabrikasında bir araya getirildi ve ülkenin doğusundaki Trémery fabrikasında monte edilen elektrikli güç aktarma sistemleri ile donatıldı. İki seviye sürüş menzili sunmaktadırlar:
50 kWh akü ile donatılmış, WLTP döngüsünde 230 kilometreye kadar menzil.
75 kWh akü ile donatılmış, WLTP döngüsünde 330 kilometreye kadar menzil.

Peugeot e Expert IVOTY
Peugeot e Expert IVOTY

Peugeot e Expert IVOTY

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba