Türkiye’de yeni bir motosiklet fabrikası kuruluyor! Yeni yatırım motosiklet cephesinden iddialı geldi!

Kymco Motosiklet Fabrikası Doğan Holding.
Kymco Motosiklet Fabrikası Doğan Holding.

Türkiye’de yeni bir motosiklet fabrikası kuruluyor! Yeni yatırım motosiklet cephesinden iddialı geldi! Kymco Motosiklet Fabrikası Doğan Holding.

INSTAGRAM HESABIM

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen KYMCO’nun kısa süre önce dünyada satışına başladığı üç tekerlekli CV3 modelinin lansmanı; Tayvan’dan gelen KYMCO tepe yönetiminin katılımı ve Doğan Trend Otomotiv’in ev sahipliğinde Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşti.

Türkiye’de motosiklet üretimle ilgili planlar da ilk kez açıklandı. 550cc 52HP’lik motoruyla kendi sınıfının en güçlüsü olarak öne çıkan ve öndeki iki tekerleği sayesinde virajlarda çok daha güvenli sürüşe imkan veren KYMCO CV3 ise lansmanla birlikte Türkiye’de satışa sunuldu.

Elcik ısıtma, anahtarsız çalıştırma, ayarlanabilir ön cam, kişiselleştirilebilen sürücü sırt desteği, yenilenmiş Noodoe dijital ekranı gibi daha birçok teknolojik özelliğiyle motosiklet severlerin beklentilerini yükseltmek için geliyor.

KYMCO CEO’su Chun-Ping Ko, “Türkiye’de bir montaj tesisi kurmanın olasılığını değerlendirmeye başladığımızı bildirmek isteriz” diyerek yeni model lansmanında yatırımla ilgili müjdeyi de verdi.

Doğan Trend CEO’su Kağan Dağtekin, “Türk pazarına uygun ürünlerin ilk etapta CKD (montaj) tipi üretimle bu yolculuğa çıkmaya karar verdik. Ardından hedefimiz yerlileştirilme oranının artırılması olacak. Bir mertebe vermek açısından bir montaj tesisinin anlamlı olması için model başına 5000 adet ve üzeri üretmek gerekiyor. Böyle başlayıp zamanla geliştireceğiz.

KYMCO’nun Avrupa’daki pazar payı %11’e ulaştı. Heyecanımız uzun vadede Türkiye’den Avrupa’ya ihracat yapabilmek. Bu hayalle yola çıktık, başarırız. En üst düzeyde ziyaretimize gelen KYMCO’dan tüm desteği alacağımızın sözünü aldık” açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin önemli bir otomotiv üretim üssü olduğuna da dikkat çeken Dağtekin, “Türkiye otomotivde çok önemli bir üs. 2 milyona yakın üretim kapasitesi ve bunu destekleyen yan sanayisi var. Avrupa’nın bu anlamda belki en gelişmiş ülkelerinden biriyiz. Motosiklette de otomotivde gösterdiğimiz başarıyı tekrarlayıp, Avrupa’ya yönelik motosiklet üretimi yapabileceğimize de inanıyoruz. O yüzden iç pazardaki payımızı büyütmemiz, iç pazardaki hacmimizi artırmamız çok önemli” diyerek sözlerini tamamladı.

Sarı sayfa sahibinden internet sitesinde yaprak kımıldamıyor gibi! İşte karşılaştırmalı rakamlar!

Araba Habercisi Eylül Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 43. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 43. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Kymco Motosiklet Fabrikası Doğan Holding.

Kymco Motosiklet Fabrikası Doğan Holding
KYMCO markasının CEO’su Chun-Ping Ko ile Doğan Trend Otomotiv Grubu CEO’su Kağan Dağtekin.

Kymco Motosiklet Fabrikası Doğan Holding.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba