Lassa Snoways 4 Zorlu Kış Şartlarına Meydan Okuyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen lastik markası Lassa’nın yeni nesil kış lastiği Snoways 4, yol şartları ne olursa olsun sağlam bir performans ve emniyetli bir sürüş için yolculuklara hazır deniyor. Lassa Snoways 4 Kış Lastiği Yorumları.

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergisi.

youtube.com/msemedya

Yapılan testlerle kış koşullarında yol tutuş, fren ve suda kızaklama kriterlerinde başarısını kanıtlayan Lassa Snoways 4, uzun ömürlü oluşuyla da sürücülerin beğenisini topluyor açıklaması da yapılıyor.

Fiat Aralık 2019 Kampanyaları Açıklandı.

Brisa Ar-Ge Yatırımlarıyla üretildi.

Brisa’nın akıllı teknolojilerle güçlendirdiği Ar-Ge ve üretim kabiliyetlerinin son ürünlerinden biri olan Lassa Snoways 4 kış lastiği, ıslak, karlı ve kuru zemin performansı ve uzun ömürlü oluşuyla dikkat çekiyor.

Lassa Snoways 4 TUV test sonuçları.

Başarısını TUV test sonuçlarıyla kanıtlayan Lassa Snoways 4, ıslak zemin fren, suda kızaklama ve yanal ıslak tutuş sonuçlarında rakiplerine kıyasla başarılı bir performans sağlıyor.

Yüksek karlı zemin performansı

Yüksek sayıda eğimli oluklu ve üç boyutlu kerfli yeni desen yapısı sayesinde önceki desenlere göre daha yüksek ıslak ve karlı zemin performansı sunuyor.

Yeni Honda Civic’e 1 Litrelik VTEC Geliyor!

Lassa Snoways 4 suda kızaklama kabiliyeti.

Güçlendirilmiş omuz yapısı sayesinde, kopma ve yırtılmalara karşı direnci ve lastik ömrü artırılmış olan bu yeni nesil lastik, suda kızaklamaya karşı geniş ebatlarda modifiye desene sahip ve 53 farklı ebatla pazarın %95’ini kapsıyor.

Lassa Snoways 4 Kış Lastiği Yorumları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba