Markalar Artık 3 Ayda Bir Satış Rakamı Açıklayacak!

Porsche Satış Rakamları, 2020 Otomotiv Satışları, Hangi Marka Kaç Tane Satıyor, Markalar Satış Rakamı Açıklamayı Değiştiriyor, Satış Rakamları 2020.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Markalar Satış Rakamı Açıklamayı Değiştiriyor,

Porsche CEO’su yaptığı açıklamada, ‘Aylık satış rakamları nadiren gelişimimizi yansıtmaktadır. Performans ve deneyime odaklanan Porsche premium marka konumlandırma stratejisi ile üç ayda bir daha iyi geri dönüş alacağız’ dedi.

İkinci Elde Yeni Hırsızlık Yönteminin Sonu Geldi!

Porsche markasının ABD satışları Aralık ayına kadar sekiz ay boyunca artış gösterdi. Otomobil üreticisi geçtiğimiz yılda toplam %7.6’lık bir kazanç sağladı.

Nisan 2018’de General Motors, aylık raporları bırakan Detroit’in ilk firmasıydı. Ford ise 2019 yılının başında başladı. Daha sonra, geçtiğimiz Mayıs ayında, FCA şirketi Kanada ve ABD’de aylık raporları bırakacağını açıkladı.

İkinci El Araba 2020 Tahminleri Nasıl?

Ford Market Şefi olan Mark LaNeve bir yıl önce yaptığı açıklamada, ‘Her aya rakamlara odaklanmanın bize bir şeffaflık getirmediğine inanıyoruz. Bu yüzden üç aylık sisteme geçme kararını aldık’ dedi.

Nissan sözcüsü, şirketinin bekle ve gör stratejisi uyguladıklarını belirtti. Honda, şeffaflığı korumak için aylık bazda raporlamaya devam etmeyi planladıklarını açıkladı.

Bununla birlikte, bazı analistler, üç aylık raporlamanın üzerine düşülmez ise daha az şeffaflık daha çok spekülasyon getireceği konusunda uyarıyorlar.

1.0 Litre VTEC Turbo ile Küçük Honda Civic Geliyor!

Porsche, stratejiyi etkili hale getirdiklerini açıkladı. Raporda, Nisan ayında ilk çeyrek ABD satışları raporlanacak.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba